Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mariah Carey, dezvaluiri socante! Cantareata a vorbit despre boala de care sufera

Antena3 Antena3,
Mariah Carey, dezvaluiri socante! Cantareata a vorbit despre boala de care sufera

Mariah Carey a vorbit, in cadrul unui interviu, despre boala de care sufera. Artista are tulburare bipolara, o afectiune care ii produce schimbari extreme de dispozitie, de la depresii severe la episoade. continuă pe Antena3

Mariah Carey a dezvaluit ca sufera de tulburare bipolara de 17 ani: Am trait cu teama ca poate cineva va afla si ma va expune public

Cantareata americana Mariah Carey 48 de ani) a vorbit in premiera despre lupta cu tulburarea bipolara, dezvaluind ca in prezent urmeaza un tratament medicamentos, dupa ce o lunga perioada a negat ca are o problema serioasa.

Maria Carey, DEZVALUIRI despre starea ei de sanatate: Pentru mult timp am crezut ca am o tulburare grava a somnului

Cantareata Maria Carey a dezvaluit ca sufera de tulburare bipolara, inca de cand a fost diagnosticata in 2001. De asemenea, Maria Carey a anuntat ca a inceput un tratament medicamentospentru o.

Calin Popescu Tariceanu, despre scandalul momentului: in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor

Calin Popescu Tariceanu a spus in emisiunea 100 de minute de la Antena 3 ca in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor. Seful Senatului a mai spus ca asteapta desecretizarea si a celorlalte.

Mirabela Dauer a vorbit despre clipele cumplite. Am avut o premonitie si m-am dus sa-mi fac analize

Mirabela Dauer, prima aparitie la tv, dupa operatia grea la care a fost supusa. Dupa ce s-au facut speculatii peste speculatii, in premiera, Mirabela Dauer vorbeste despre cea mai grea perioada din viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )