Libnet.ro
UNICEF

21:15

Calin Popescu Tariceanu, despre scandalul momentului: in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre scandalul momentului: in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor

Calin Popescu Tariceanu a spus in emisiunea 100 de minute de la Antena 3 ca in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor. Seful Senatului a mai spus ca asteapta desecretizarea si a celorlalte. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila revocare a sefei DNA: E foarte greu ca aceste lucruri sa fie ignorate

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre o posibila decizie a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis,de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu stiu ce va face. Tine de modul in care.

Calin Popescu Tariceanu: Coalitia a trecut prin momente delicate

Calin Popescu Tariceanu a negat zvonurile conform carora ar fi existat sau ar exista tensiuni in Coalitie. Liderul ALDE si al Senatului a vorbit la Antena 3 si despre relatia cu Liviu Dragnea. De 1 an.

Calin Popescu Tariceanu, critici dure pentru Comisia Europeana pe tema protocoalelor: Are o responsabilitate in tot ce se intampla aici, nu imi imaginez ca isi va asuma

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu sustine ca chestiunea protocoalelor secrete inchieate intre institutii trebuia mentionata in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare instituit de Comisia.

Tariceanu, despre revocarea lui Kovesi: E foarte greu ca lucrurile sa fie ignorate. Ce spune liderul ALDE despre suspendarea lui Iohannis

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca nu poate anticipa decizia pe care o va lua presedintele Klaus Iohannis cu privire la solicitarea de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, dar ca e.

Tariceanu, despre interceptarile din timpul campaniei electorale: Am cerut sa-mi fie puse la dispozitie. Mi s-a raspuns ca au fost distruse

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre momentul in care a aflat, in anul 2014, dintr-un document publicat de Daniel Dragomir, ca a fost interceptat luni de zile inainte de campania electorala si in timpul.

Tariceanu, despre legea de infiintare a Autoritatii Publice de Interceptari: Vrem sa vedem foarte bine cum facem organizarea ca sa nu existe interpretari si speculatii

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE si seful Senatului, a vorbit la Antena 3 desprelegea pe care a propus-o, prin care doreste saexiste o Autoritate Nationala de Interceptari. Nu s-a.

Tariceanu: Noi suntem de zece ani intr-un parteneriat cu CE in ceea ce inseamna MCV. in niciun raport nu apar problemele pe care le semnalam

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reiterat marti seara, la Antena 3, ca in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor SRI, salutand totodata decizia directorului SRI, Eduard Hellvig, de a desecretiza protocolul dintre Serviciu si Parchetul general.

Tariceanu: Sarbatoarea invierii Domnului sa va gaseasca plini de speranta

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a urat romanilor, in mesajul sau de Paste, ca sarbatoarea invierea Domnului sa ii gaseasca plini de speranta. Sarbatoarea.

Mark Zuckerberg, despre scandalul Cambridge Analytica: Este eroarea mea si imi pare rau

Scandalul Cambridge Analytica il determina pe CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg sa-si asume raspunderea personala fata de erorile comise de reteaua de socializare. Noi nu am facut suficient sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )