Libnet.ro
UNICEF

10:45

Marian Godina, atac fara precedent la adresa lui Victor Ciutacu, dupa vestea numirii lui Traian Berbeceanu la MAI

Playtech Playtech,
Marian Godina, atac fara precedent la adresa lui Victor Ciutacu, dupa vestea numirii lui Traian Berbeceanu la MAI

Traian Berbeceanu este cunoscut pentru iesirile sale publice in care combatea coruptia si care, in 2016, fiind sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba, a fost achitat pentru mai multe infractiuni. Marian Godina, atac fara precedent la adresa lui Victor Ciutacu, dupa vestea numirii lui Traian Berbeceanu la MAI Un alt . continuă pe Playtech

Momentul in care Marian Godina a fost atacat cu un cutit, in Brasov. Politistul se plange de interventia intarziata a colegilor sai

Marian Godina s-a plans, intr-o postare pe blogul personal, ca politistii nu au intervenit la timp in urma unui apel la 112 prin care anunta faptul ca a fost atacat cu un cutit. Godina sustine ca echipajul de politie a sosit abia dupa 15 minute. Marian Godina a fost atacat cu un cutit, in Brasov.

Marian Godina, amenintat cu un briceag chiar de 1 Decembrie. De la ce a pornit totul si cum s-a incheiat conflictul

Cunoscutul politist brasovean Marian Godina a avut parte de emotii, duminica, 1 decembrie, cand a fost pus intr-o situatie delicata de catre un individ violent. Au urmat apoi alte probleme, total neasteptate.

Marian Godina, atacat cu un cutit de Ziua Nationala. Ce a urmat dupa ce a chemat Politia este incredibil

Marian Godina a fost atacat cu un cutit chiar de Ziua Nationala. Politistul povesteste, pe blog,cum a fost atacat cu un cutit in timp ce incerca sa salveze o femeie agresata,dar si modul in care.

LOVITURA fara PRECEDENT pentru SERIALUL LAS FIERBINTI! Toti cei din PRO TV vorbesc despre ASTA!

Lovitura fara precedent pentru serialul Las Fierbinti! BOMBA MONDENA! A FACUT iNTRERUPERE DE SARCINA! in acest an, premiul pentru cel mai bun serial, in cadrul galei TV Mania, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )