Libnet.ro
UNICEF

17:00

Marian Godina, atacat cu un cutit de Ziua Nationala. Ce a urmat dupa ce a chemat Politia este incredibil

Antena3 Antena3,
Marian Godina, atacat cu un cutit de Ziua Nationala. Ce a urmat dupa ce a chemat Politia este incredibil

Marian Godina a fost atacat cu un cutit chiar de Ziua Nationala. Politistul povesteste, pe blog,cum a fost atacat cu un cutit in timp ce incerca sa salveze o femeie agresata,dar si modul in care. continuă pe Antena3

ALARMANT! Marian Godina, atacat cu un cutit de Ziua Nationala. Ce a urmat dupa ce a chemat Politia este DE NECREZUT

Celebrul politist Marian Godina a fost atacat cu un cutit chiar de Ziua Nationala.

Marian Godina, fata in fata cu Cheloo! Ce i-a putut spune juratului de la iUmor

Celebrul Marian Godina a fost si el prezent pe scena emisiunii iUmor. Acesta a decis sa-i ia la rand pe juratii din emisiunea difuzata pe Antena 1, spre surpriza telespectatorilor. Politistul apreciat de foarte multi romani a fost invitat sa vina vineri, pe 29 noiembrie, pentru un astfel de moment artistic si a fost cat .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

VIDEO Parada de Ziua Nationala s-a incheiat, dupa defilarea a mii de militari si sute de mijloace tehnice

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. 35 Parada s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis s-a dus sa dea mana cu mai multi spectatori care au asistal la eveniment si le-a urat La multi ani de Ziua Romaniei. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date.

Te Deum in bisericile ortodoxe de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, duminica, 1 decembrie 2019, dupa Sfanta Liturghie, in catedralele eparhiale, bisericile parohiale si manastiresti din tara si strainatate, precum si in paraclisele scolilor de teologie ortodoxa va fi oficiata slujba de Te Deum pentru eroii neamului romanesc, care prin jertfa lor au infaptuit unitatea nationala a romanilor in anul 1918.

Spectacol la Alba Iulia, de Ziua Nationala! Peste 1000 de militari, zeci de transportoare blindate si autospeciale, dar si 15 aeronave au participat la defilare (VIDEO)

A fost spectacol si la Alba Iulia! Parada de Ziua Nationala a inceput in jurul pranzului in orasul Marii Uniri, la scurt timp dupa ce s-au terminat festivitatile de la Bucuresti, informeaza B1.

Parada militara impresionanta in Capitala, de Ziua Nationala a Romaniei

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, organizata in duminica in Bucuresti, s-a incheiat dupa ce aproximativ 4. 000 de militari romani si straini din toate categoriile de forte au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitala.

Ludovic Orban: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Nationala, in care aprecieaza ca sarbatorim cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului. Avem acum sansa reala sa schimbam lucrurile in bine, spune premierul care le-a transmis La multi ani romanilor din tara si din afara granitelor.

Cei mai votati oameni din Republica Moldova, ambii cu orientari pro-ruse, au felicitat Romania de Ziua Nationala. Dupa Igor Dodon, si Ion Ceban a avut un mesaj pentru dreapta Prutului

Ion Ceban, primarul socialist al Chisinaului si al doilea politician din Republica Moldova ca numar de voturi obtinute, a transmis Romaniei un mesaj de Ziua Nationala si a felicitat pe toti cei care se simt.

ZIUA ROMANIEI. Gluma facuta de Ambasada Suediei de Ziua Nationala a Romaniei - FOTO

Ambasada Suediei a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj amuzant adresat Romaniei de Ziua Nationala. La Multi Ani, Romania! Ti-am luat un tort de la Ikea, e mesajul care face trimitere la faptul ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )