Libnet.ro
UNICEF

17:30

Marian Godina, atac virulent la adresa conducerii Politiei Romane: Generatiile politistilor vesnic obedienti au apus

Antena3 Antena3,
Marian Godina, atac virulent la adresa conducerii Politiei Romane: Generatiile politistilor vesnic obedienti au apus

Marian Godina a postat un mesaj pe Facebook in care isi anunta colegii de breasla ca vremea politistilor obedienti a apus, ca reactie la criticile ce i-au fost aduse dupa ce i-a. continuă pe Antena3

Un politist s-a indreptat catre o batrana si... Cum a reactionat Marian Godina

Gestul impresionant facut de un politist pentru o batrana l-a impresionat pe Marian Godina. Celebrul politist a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii care i-a impresionat pe fanii sai. Un.

Politistul Marian Godina, despre demisia lui Toba din functia de ministru de Interne: Singurul lucru bun al mandatului

Politistul-scriitor Marian Godina a comentat decizia lui Petre Toba de a demisiona, pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne. Acesta ii transmite ministrului demisionar acuzat pentru favorizarea faptuitorului ca demisia este singurul lucru bun al mandatului.

Marian Godina, despre demisia lui Petre Toba: Cred ca singurul lucru bun al mandatului l-ati facut astazi. Sa traiti! (FOTO)

Marian Godina, politistul devenit celebru a postat un comentariu pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, in urma anuntului lui Petre Toba ca va demisiona din functia de ministru de Interne,.

Go in your mothers church!. Marian Godina, reactie pentru americanii care au facut Romania de ras pe YouTube (VIDEO)

Celebrul politist Marian Godina a vorbit pe pagina sa de Facebook despre filmuletul YouTube care a circulat in spatiul public in care se vorbeste negativ despre turismul din Romania si care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )