Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marian Godina, dupa declaratiile sefilor din Politie: Am asa o lehamite. Mi-a fost rusine

Antena3 Antena3,
Marian Godina, dupa declaratiile sefilor din Politie: Am asa o lehamite. Mi-a fost rusine

Marian Godina a reactionat intr-un articol pe blogul sau personal, dupa declaratiile sefilor din Politia Romana si Ministerul de Interne cu privire la intalnirea sefului IGPR cu fratele liderului clanului Duduianu, Emi Pian. continuă pe Antena3

Marian Godina, despre conferinta sefilor Politiei Romane: Mi-a fost rusine. Te intalnesti cu interlopi ca sa negociezi pacea?

Politistul Marian Godina a facut cateva comentarii dupa conferinta de presa in care sefii Politiei Romane au incercat sa explice de ce s-au intalnit noaptea cu oameni din clanul Duduianu.

Despescu ameninta sursele care au dat informatii despre intalnirea sefilor din Politie cu clanul Duduianu cu toleranta zero

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Bogdan Despescu, a amenintat joi cu toleranta zero fata de cei care divulga actiuni aflate in derulare sau informatii din ancheta, dupa ce in presa s-au scurs informatii legate de intalnirea nocturna dintre seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si membri al clanului Duduianu.

Marian Godina rupe tacerea dupa intalnirea politistilor cu interlopii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios?

Marian Godina a criticat dur modul in care sefii Politiei Romane au explicat intalnirea care a avut loc intre politisti si membri ai clanului Duduianu, in cadrul conferintei de presa care a avut loc ieri. Marian Godina a rupt tacerea dupa intalnirea politistilor cu Duduienii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios? in cadrul conferintei de .

Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intrebat despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu si despre imaginile aparute in acest sens in spatiul public, ca este nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne.

Piata auto din Romania. Ce se va intampla, de fapt, dupa perioada dificila din 2020

Comparativ cu restul pietelor din Europa Centrala, prognozele pentru tara noastra sunt cele mai optimiste, arata un raport privitor la piata auto din Europa. Ce se va intampla cu piata auto din Romania Potrivit unui raport Autofacts realizat de PwC, Romania ar putea inregistra cea mai mare scadere la vanzarea de autoturisme si vehicule comerciale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )