Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marian Godina a fost AMENDAT. Cum a incalcat politistul legea

B1 B1,
Marian Godina a fost AMENDAT. Cum a incalcat politistul legea

Marian Godina a fost amendat. Ati auzit bine. Celebrul politist din Brasov a primit amenda in Austria, cand se afla in vacanta. Chiar el a poverstit intamplarea pe Facebook. Ceea. continuă pe B1

Marian Godina, prins de radar cu 150 km/h. Cum a reactionat politistul cand a primit amenda

Marian Godina povesteste pe Facebook cum a fost surprins de aparatul radar in Austria cu aproape 150 km/h, pe o autostrada din Austria. Amenda i-a venit ulterior in plic. Politistul-scriitor s-a.

Marian Godina, prins cu 143 km/h pe autostrada. Ce l-a revoltat pe celebrul politist

Celebrul politist Marian Godina a povestit, pe pagina sa de Facebook, o intamplare din vacanta, cand a fost amendat de politia din Austria.

Desi mort de doi ani, un barbat a fost amendat ca a circulat fara rovigneta

Situatie inedita in judetul Vaslui. Un barbat mort de doi ani a fost amendat de Politie pentru ca a circulat cu masina fara rovigneta. Mama acestuia de 86 de ani spune ca a mai fost amendata pentru ca.

Desi mort de doi ani, un barbat a fost amendat ca a circulat fara rovinieta

Situatie inedita in judetul Vaslui. Un barbat mort de doi ani a fost amendat de Politie pentru ca a circulat cu masina fara rovinieta. Mama acestuia de 86 de ani spune ca a mai fost amendata pentru.

Transport ilegal de cartofi, confiscat de politisti. Constanteanul care vindea legume fara acte a fost amendat

Un barbat din judetul Constanta, care vindea fara acte aproximativ o tona de cartofi, a fost amendat de politistii ialomiteni, iar marfa confiscata. Comerciantul a fost descoperit de politistii din cadrul Serviciului Judetean Transporturi Ialomita, in timp ce incerca sa comercializeze aproape o tona de legume.

Situatie incredibila in Vaslui! A murit de doi ani, dar a fost amendat ca a circulat neregulamentar

Autoritatile vasluiene au amendat un barbat care a murit in urma cu doi ani, pentru ca a circulat fara rovigneta, potrivit vremeanoua. ro. Amenda a fost primita dupa ce si mama acestuia, o bunicuta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )