Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marian Godina si-a adus tatal la Cluj, pentru meciul Romania-Muntenegru. Uite cine este tatal celebrului politist

Antena3 Antena3,
Marian Godina si-a adus tatal la Cluj, pentru meciul Romania-Muntenegru. Uite cine este tatal celebrului politist

Marian Godina nu va rata meciul din aceasta seara, de pe Cluj Arena, intre Romania si Muntenegru, in prima partida a campaniei de calificare pentru Cupa Mondiala din 2018. Celebrul politist a. continuă pe Antena3

Un politist s-a indreptat catre o batrana si... Cum a reactionat Marian Godina

Gestul impresionant facut de un politist pentru o batrana l-a impresionat pe Marian Godina. Celebrul politist a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii care i-a impresionat pe fanii sai. Un.

Go in your mothers church!. Marian Godina, reactie pentru americanii care au facut Romania de ras pe YouTube (VIDEO)

Celebrul politist Marian Godina a vorbit pe pagina sa de Facebook despre filmuletul YouTube care a circulat in spatiul public in care se vorbeste negativ despre turismul din Romania si care.

Politistul Marian Godina, despre demisia lui Toba din functia de ministru de Interne: Singurul lucru bun al mandatului

Politistul-scriitor Marian Godina a comentat decizia lui Petre Toba de a demisiona, pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne. Acesta ii transmite ministrului demisionar acuzat pentru favorizarea faptuitorului ca demisia este singurul lucru bun al mandatului.

Marian Godina, atac virulent la adresa conducerii Politiei Romane: Generatiile politistilor vesnic obedienti au apus

Marian Godina a postat un mesaj pe Facebook in care isi anunta colegii de breasla ca vremea politistilor obedienti a apus, ca reactie la criticile ce i-au fost aduse dupa ce i-a.

Marian Godina, despre demisia lui Petre Toba: Cred ca singurul lucru bun al mandatului l-ati facut astazi. Sa traiti! (FOTO)

Marian Godina, politistul devenit celebru a postat un comentariu pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, in urma anuntului lui Petre Toba ca va demisiona din functia de ministru de Interne,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )