Libnet.ro
UNICEF

12:00

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Huawei P30 Pro e telefonul cu cea mai buna camera, conform DxOMark

Daca visai la noul smartphone Huawei in speranta ca va face valuri in piata prin abilitatile sale de captura foto, Huawei P30 Pro nu dezamageste. La scurt timp dupa ce a fost lansat.

IOAN MANG: Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat astazi, ca ar astepta de la presedintele Romaniei sa-si ceara scuze pentru afirmatiile de neincredere la adresa actualului Guvern de a conduce Consiliul Europei si o recunoastere a faptului ca Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie de pana acum.

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

Radu Tudor, dupa decizia instantei in cazul disputei MApN - Iohannis: Cea mai buna veste e ca Statul Major al Apararii are din nou un comandant cu atributii depline

Jurnalistul Antena 3 si analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 decizia instantei, in disputa dintre MApN si presedintele Iohannis, privind decretul prelungirii mandatului generalului Nicolae Ciuca, la.

I se spune Tamara, bunicuta canibala. Ar fi ucis si mancat 11 persoane printre care si cea mai buna prietena. A sedat-o punandu-i un somnifer in salata, apoi...

Cunoscuta drept bunicuta canibala, Tamara Samsonova, o femeie in varsta de 71 de ani din Sankt Petersburg, a ucis si a devorat, in decursul a doua decenii, cel putin 11 persoane, printre care si prietena.

O eleva din Ploiesti si-a cumparat cutit, bata si saci de plastic, apoi si-a atacat cea mai buna prietena

O eleva in varsta de 18 ani a Colegiului National Alexandru Ioan Cuza din Ploiesti ar fi incercat sa isi omoare o prietena. Incidentul s-a petrecut vineri, 15 februarie 2019, intr-un apartament din Ploiesti.

CSM Bucuresti si Cristina Neagu, negocieri pe sfarsite. Ce decizie a luat cea mai buna handbalista a lumii

La sfarsitul lunii trecute, vedeta echipei nationalei a solicitat o suma intre 20. 000 de euro pe luna, fata de 17. 500 cat are acum, pentru a continua la CSM.

Romania are cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare

Romania are cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare, depasind chiar tari ca Marea Britanie si Elvetia, in mare parte si din cauza cresterii accelerate a accizelor si taxelor pe care industria le plateste statului.

Business report: Statul a indatorat fiecare roman cu 3.600 de euro; Asigurarea retroactiva la pensie, la bilant: circa 43.000 de oameni si-au cumparat vechime la pensie si au platit, in medie, peste 5.000 de lei; Romania a avut anul trecut cea mai buna p

Companiile romanesti nu constientizeaza pericolul atacurilor cibernetice. Pierderile insa pot fi incomensurabile. Securitatea cibernetica ar trebui sa fie o. De ce investesc gigantii din tehnologie in platforme de continut audio. in 2010, doi vlogger-i celebri pe YouTube, fratii Hank si John Green, puneau bazele.

USR-PLUS a depus la BEC lista pentru europarlamentare. Ciolos: Avem cea mai buna lista pe care Romania a propus-o vreodata pentru Parlamentul European

Alianta USR-PLUS a depus marti la Biroul Electoral Central BEC) peste 500. 000 de semnaturi si lista candidatilor la alegerile parlamentare. Liderii formatiunii, Dacian Ciolos si Dan Barna, au incurajat oamenii sa iasa la vot, adaugand ca doar asa redevenim o tara normala, o tara de care putem sa fim mandri si in care putem trai cu mandrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )