Libnet.ro
UNICEF

19:45

IOAN MANG: Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOAN MANG: Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat astazi, ca ar astepta de la presedintele Romaniei sa-si ceara scuze pentru afirmatiile de neincredere la adresa actualului Guvern de a conduce Consiliul Europei si o recunoastere a faptului ca Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie de pana acum. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Se poate sau nu vorbi despre o noua criza imobiliara, in 2019? Ce criza? Colcaie piata de clienti; Executivul are nevoie de bani: Cea mai mare suma luata pana acum de Romania la o singura iesire pe extern; Tramvaiul 41 va fi suspendat o

Dragnea a discutat cu reprezentantii Uber si Taxify, care cer reglementarea serviciilor de ridesharing. Negocierile continua. Liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Cum propun hotelierii rezolvarea crizei fortei de munca din turism. in ultima perioada din ce in ce mai des se discuta de solutia salvatoare adusa de importul de forta de munca din tarile non UE.

ANDREI ROTH (UIPATH): Suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, dar potentialul exista

Studiile Uniunii Europene arata clar ca suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, potentialul exista, dar ne lipsesc resursele, politicile si coerenta, a declarat, pentru Agerpres, Andrei Roth, Manager Cluj Office UiPath, la cea de-a doua editie a conferintei internationale dedicate inovarii - Innoteque .

Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Grupul italian Atlantia SpA, cea mai mare companie de infrastructura din lume, considera Europa drept cea mai atractiva piata pentru crestere si ar putea chiar sa beneficieze de pe urma Brexitului, in conditiile in care traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii ar putea sa creasca, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

Tesla Model 3, cea mai vanduta masina electrica in Europa in luna februarie: peste 3.600 de unitati comercializate

Tesla Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica in Europa in luna februarie, dupa ce a fost comercializata in peste 3. 600 de unitati. Renault Zoe a ocupat locul doi cu aproape 2. 900 de unitati.

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai.

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

Igor Botan: Cea mai naturala coalitie in Parlament este cea formata din PDM si PSRM

Directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, considera ca cea mai naturala coalitie in urmatorul Parlament este cea formata de Partidul Socialistilor cu Partidul Democrat. Potrivit lui, acest lucru nu s-a facut inca public pentru ca socialistii sunt oameni experimentati si inteleg ca puterea reala ramane in mainile democratilor, transmite IPN.

Biografia lui Michelle Obama devine cea mai vanduta din toate timpurile?

Biografia lui Michelle Obama, fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, a fost lansata pentru prima oara in 2018 si a devenit rapid cea mai bine vanduta carte a anului. Este acum oare pe cale sa devina cea mai vanduta din toate timpurile? .

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014.

FOTO: Cea mai populara casa de inchiriat pe Airbnb e cat un dormitor comunist de la noi

Cea mai populara proprietate listata pe site-ul de inchirieri pe termen scurt Airbnb este o cabana de doar 9,2 mp, cam cat un dormitor dintr-un apartament obisnuit in blocurile comuniste din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )