Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea: Alegerile le-a pierdut PSDragnea. De azi avem alt PSD, unul preocupat de problemele reale ale romanilor

Antena3 Antena3,
Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea: Alegerile le-a pierdut PSDragnea. De azi avem alt PSD, unul preocupat de problemele reale ale romanilor

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a declarat ca PSD nu ar trebui sa plece de la guvernare si ca abia in 2020, cand vor fi alegerile parlamentare, ar putea exista alta situatie. intrebat daca PSD. continuă pe Antena3

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, referitor la plecarea PSD de la guvernare: Cand vor fi alegeri parlamentare in 2020, atunci vom avea alta situatie

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a declarat ca PSD nu ar trebui sa plece de la guvernare si ca abia in 2020, cand vor fi alegerile parlamentare, ar putea exista alta situatie. intrebat daca PSD.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: PSD-ul trebuie sa isi continue idealul social democrat

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan a declarat ca PSD-ul trebuie sa isi continueidealul social democrat,indiferent de orice s-ar intampla. PSD trebuie sa-si continue idealul social democrat,.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

TUPEU electoral! Marian Oprisan: Nu eu am pierdut alegerile in Vrancea, ci PSD-ul lui Liviu Dragnea / Baronul de Vrancea se viseaza PRESEDINTELE ROMANIEI

Marele perdant al PSD in zona Moldovei la alegerile europarlamentare, baronul Marian Oprisan se viseaza presedintele Romaniei. Potrivit unor surse g4media. ro, liderul PSD Vrancea, a lasat sa se.

TUPEU electoral! Marian Oprisan: Nu eu am pierdut alegerile in Vrancea, ci PSD-ul lui Liviu Dragnea / Baronul de Vrancea se viseaza PRESEDINTELE ROMANIEI (VIDEO)

Marele perdant al PSD in zona Moldovei la alegerile europarlamentare, baronul Marian Oprisan se viseaza presedintele Romaniei. Potrivit unor surse g4media. ro, liderul PSD Vrancea, a lasat sa se.

MARIAN OPRISAN: PSD, fara Liviu Dragnea, arata mai frumos

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, astazi, ca PSD a pierdut alegerile din cauza actiunilor lui Liviu Dragnea, ca partidul nu trebuie sa cedeze guvernarea pana la alegerile parlamentare din 2020 si ca PSD arata mai frumos fara Dragnea.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Daca partidul ia sub 30% si pierde alegerile, Dragnea trebuie sa demisioneze

PSD nu se dezminte. La primele semne de slabiciunea au aparut atacurile din interior. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, spuneca in cazul in care PSD va pierde alegerile si va obtine un scor de sub 30, atunc.

MARIAN OPRISAN, PSD: PSD va urma o noua cale

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, astazi, dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea, ca partidul va urma o noua cale, iar tranzitia va fi facuta statutar.

Marian Oprisan, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: PSD nu merita sa i se intample asta (VIDEO)

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni dupa condamnarea lui Liviu Dragnea ca acesta a tradat valorile social-democrate. Nici nu se pune problema sa comentez decizia iCCJ. PSD isi.

Marian Oprisan: Discutia in PSD pe justitie a incetat. in Romania trebuie inteles un lucru: cei care fura de la comunitate trebuie sa mearga la puscarie, dar pe probe certe

Marian Oprisan, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a declarat, marti, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului ca discutia pe justitie in PSD a incetat. El a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )