Libnet.ro
UNICEF

22:45

MARIAN OPRISAN: PSD, fara Liviu Dragnea, arata mai frumos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIAN OPRISAN: PSD, fara Liviu Dragnea, arata mai frumos

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, astazi, ca PSD a pierdut alegerile din cauza actiunilor lui Liviu Dragnea, ca partidul nu trebuie sa cedeze guvernarea pana la alegerile parlamentare din 2020 si ca PSD arata mai frumos fara Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

TUPEU electoral! Marian Oprisan: Nu eu am pierdut alegerile in Vrancea, ci PSD-ul lui Liviu Dragnea / Baronul de Vrancea se viseaza PRESEDINTELE ROMANIEI

Marele perdant al PSD in zona Moldovei la alegerile europarlamentare, baronul Marian Oprisan se viseaza presedintele Romaniei. Potrivit unor surse g4media. ro, liderul PSD Vrancea, a lasat sa se.

TUPEU electoral! Marian Oprisan: Nu eu am pierdut alegerile in Vrancea, ci PSD-ul lui Liviu Dragnea / Baronul de Vrancea se viseaza PRESEDINTELE ROMANIEI (VIDEO)

Marele perdant al PSD in zona Moldovei la alegerile europarlamentare, baronul Marian Oprisan se viseaza presedintele Romaniei. Potrivit unor surse g4media. ro, liderul PSD Vrancea, a lasat sa se.

Marian Oprisan: PSD arata mai frumos fara Dragnea. Alegerile au fost pierdute din cauza lui

Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD si lider al CJ Vrancea, s-a delimitat total de Liviu Dragnea si il acuza pe acesta pentru rezultatul slab scos de PSD la europarlamentare.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

MARIAN OPRISAN, PSD: PSD va urma o noua cale

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, astazi, dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea, ca partidul va urma o noua cale, iar tranzitia va fi facuta statutar.

Sorin Dumitrascu, liderul sindicatelor din penitenciare, catre Liviu Dragnea: Nu mai invita pe nimeni la baie! in puscarie nu e ca la Parlament

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, semneaza o scrisoare adresata lui Liviu Dragnea. Seful PSD, proaspat incarcerat la Rahova, primeste cateva invataturi.

Digi24: Ce se intampla in sediul PSD in timp ce Liviu Dragnea era in drum spre inchisoare

In timp ce Liviu Dragnea se afla in drum spre penitenciar, Viorica Dancila si presedintii de filiale s-au intalnit la sediul PSD pentru a prelua puterea in partid, dupa ce, duminica seara, se ceruse deja demisia presedintelui.

Penitenciarul Giurgiu, locul in care Liviu Dragnea va executa, cel mai probabil, condamnarea la inchisoare. De ce sunt frustrati detinutii inchisi deja acolo

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat luni, 27 mai, la Penitenciarul Rahova unde va petrece urmatoarele 21 de zile in carantina. Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare de magistratii iCCJ.

Marian Oprisan, despre dezastrul la europarlamentare in judetul pe care-l conduce: PSD-ul lui Liviu Dragnea a pierdut alegerile in Vrancea

In Vrancea, PSD a pierdut pentru prima data alegerile in istoria partidului. PSD a avut un scor de 30%, cu sapte procente sub PNL.

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Cele mai importante publicatii straine si agentii de presa relateaza despre cazul liderului PSD, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare, in dosarul angajarilor fictive.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )