Libnet.ro
UNICEF

06:15

Digi24: Ce se intampla in sediul PSD in timp ce Liviu Dragnea era in drum spre inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Ce se intampla in sediul PSD in timp ce Liviu Dragnea era in drum spre inchisoare

In timp ce Liviu Dragnea se afla in drum spre penitenciar, Viorica Dancila si presedintii de filiale s-au intalnit la sediul PSD pentru a prelua puterea in partid, dupa ce, duminica seara, se ceruse deja demisia presedintelui. continuă pe Hotnews

Incident MORTAL in Teleorman, in timp ce Liviu Dragnea era dus dupa gratii. Politia este la fata locului (VIDEO)

Incident socant in Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un barbat de 40 de ani a murit, dupa ce a fost strivit de o placa din beton, in timp ce ajuta.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

Digi24: Ce urmareste, de fapt, Liviu Dragnea. C.T. Popescu: Nu il intereseaza neaparat Cotroceniul

Liviu Dragnea nu a fost interesat pana acum un an de candidatura la presedintie, tinta lui fiind mereu functia de premier, pe care spera sa o obtina prin albirea dosarelor, a explicat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

Anuntul facut de Liviu Dragnea cu putin timp inainte de condamnarea la inchisoare cu executare

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani cu inchisoare in dosarul angajarilor fictive din Teleorman. intrebat duminica seara, la sediul central al PSD, de ce nu candideaza el la alegerile prezidentiale.

Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret.

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Unde a plecat Liviu Dragnea de la sediul PSD. in ce masina s-a urcat cand a scapat de jurnalisti

Liviu Dragnea a avut o zi grea, care pare ca s-a terminat foarte prost, iar asta a recunoscut-o chiar el la iesirea din sediul PSD. Partidul pe care il conduce si care in ultima vreme a scazut in topul preferintelor alegatorilor a obtinut 25,8% la alegerile europarlamentare, la egalitate cu PNL. La distanta foarte mica [] .

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Transformari radicale in PSD, in doar 24 de ore. Dupa ce au pierdut alegerile europarlamentare, iar referendumul pe justitie a primit votul covarsitor al poporului, Liviu Dragnea si-a aflat luni.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )