Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Oprisan, seful PSD Vrancea, a fost demis din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marian Oprisan, seful PSD Vrancea, a fost demis din functie

In Consiliul Politic National al PSD de luni a fost ceruta demisia lui Marian Oprisan de la sefia PSD Vrancea, chiar de catre Cristian Misaila, cel care a castigat functia de primar la Focsani si de catre Marcel Ciolacu, au declarat surse din partid pentru News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, in locul lui Marian Oprisan in fruntea PSD Vrancea: Mi-am asumat eu pentru o perioada scurta presedintia organizatiei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Cioalcu, a anuntat, luni, la finalul sedintei conducerii social-democratilor, ca el va asigura interimar conducerea organizatiei PSD Vrancea, dupa ce Marian Oprisan a facut un pas in.

Surse. Ciolacu vrea sa-l mazileasca pe Marian Oprisan

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ar vrea sa-l schimbe pe Marian Oprisan din fruntea organizatiei Vrancea, pe care o conduce de 20 de ani, sustin surse politice pentru Adevarul. Ciolacu ar vrea sa-l instaleze la sefia filialei pe Cristi Misaila, primarul orasului Focsani, care l-a invins la alegeri pe ministrul Dezvoltarii Ion Stefan .

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a anuntat vineri pe Facebook ca a fost confirmat cu Covid-19,dupa ce un coleg de partid a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta a indemnat oamenii sa respecte toate m.

Ciolacu a preluat PSD Vrancea dupa ce a impus eliminarea lui Oprisan de la sefia organizatiei Badalau a demisionat din PSD - UPDATE

Conducerea PSD a tras pe linie moarta trei lideri grei din PSD. Marian Oprisan si Viorica Dancila au fost inlocuiti din functiile de presedinti de organizatii iar Niculae Badalau a demisionat de la PSD Giurgiu. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Marcel Ciolacu i-a cerut demisia lui Oprisan pentru rezultatele slabe inregistrate la alegerile locale. Acesta ar fi refuzat iar conducerea Consiliul National l-a demis prin vot pe acesta. intre Ciolacu si Oprisan exista un conflict mai vechi cei doi s-au amenintat si cu bataia in sedintele de partid.

Cum si-a sapat Marian Oprisan singur groapa si cine este liderul PSD care-l va inlocui: i-a luat iubita, ii ia si partidul

Marcel Ciolacu vrea sa-l instaleze in locul lui Marian Oprisan pe Cristi Misaila, primarul din Focsani, omul pe care tocmai baronul de Vrancea l-a promovat in politica. Mai intai, Misaila i-a luat iubita fostului sau sef, iar acum e la un pas sa-i ia si partidul. Daca n-ar fi impus schimbarea sistemului electoral in 2019, Marian Oprisan ar fi fost azi din nou sef peste judet.

Maratonul de la Atena a fost anulat din cauza pandemiei

Maratonul de la Atena, programat la 8 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Federatia Greaca de Atletism, potrivit AFP.

Lideri de filiala din PSD ar putea fi indepartati din functie dupa rezultatul de la alegerile locale. Printre cei vizati se numara si Marian Oprisan (VIDEO)

Consiliul Politic National al PSD se reuneste, luni, si va decide cine mai ramane in functie ca lider de filiala, ca urmare a rezultatului obtinut la alegerile locale din 2020. Printre cei vizati de o.

Coronavirus: Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, pozitiv la testul Covid-19

Liderul PSD Maramures Gabriel Zetea a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca este bolnav: Fiind optimist de felul meu, va anunt ca pentru cateva zile raman pozitiv, scrie Mediafax.

Care sunt scorurile electorale ale PNL, aliantei USR-PLUS si PSD, dupa alegerile locale din 2020

Alegerile locale din 2020 au avut loc duminica, 27 septembrie. Dintre cei aproape 19 milioane de cetateni romani cu drept de vot, la urne s-au prezentat mai putin de jumatate, 46,02%, un procent chiar mai mic.

Cel mai recent James Bond a fost amanat din nou din cauza Covid-19

Fanii lui James Bond vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare: lansarea urmatoarei pelicule cu aventurile celebrului spion britanic, No Time To Die, a fost amanata pentru a doua oara vineri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )