Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai recent James Bond a fost amanat din nou din cauza Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Cel mai recent James Bond a fost amanat din nou din cauza Covid-19

Fanii lui James Bond vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare: lansarea urmatoarei pelicule cu aventurile celebrului spion britanic, No Time To Die, a fost amanata pentru a doua oara vineri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Videoclipul cantecului No time to die, al americancei Billie Eilish, de pe coloana sonora a celui mai recent film cu James Bond, a fost lansat

Videoclipul No Time To Die, tema principala a celui de-al 25-lea film James Bond interpretata de cantareata americana Billie Eilish, a fost lansat.

intalnire de gradul zero la Ciurel: Un autobuz STB si un autocamion, fata in fata pe cel mai recent pod din Capitala (VIDEO)

Pasajul Ciurel, proaspat inaugurat, a intrat in reparatii. Mai exact, dupa ce s-a dat drumul la trafic s-a descoperit ca breteaua de coborare in Strada Virtutii venind dinspre Splaiul Independentei are o.

Sibiu: Cel mai mare focar de COVID-19 din judet, de la inceputul pandemiei. 40 de persoane de la un camin de batrani privat sunt infectate

Focar de COVID-19 la un camin de batrani privat dinjudetul Sibiu. 40 de persoane, dintre care9 angajati si 31 varstnici au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Pana acum, in.

Toate restaurantele si barurile din Vama Veche, 2 Mai si Limanu au fost inchise din cauza Covid

Toate restaurantele si barurile din Vama Veche, 2 Mai si Limanu, din judetul Constanta, au fost inch.

Cel mai bogat primar din istoria Bucurestiului. A fost supranumit Nababul

Cine a fost cel mai bogat primar din Bucuresti? Nababul, asa cum a fost poreclit tocmai din cauza averii uriase, avea un obicei bizar. Cel mai bogat primar din istoria orasului Bucuresti. Un afacerist innascut, a reusit ceea ce parea imposibil Profilul primarului din Bucuresti s-a schimbat drastic de-a lungul timpului. Cum ar arata o .

Cel mai bogat roman din America. Povestea fantastica a lui George, vandut de Romania la pretul unei vaci

A fost vandut de Romania la pretul unei vaci. Separat de parinti cand era doar un pusti, a trebuit sa-si ia viata in propriile maini. in cele din urma, a reusit sa ajunga in Statele Unite ale Americii. Astazi, este cel mai bogat roman din America. Povestea sa este fabuloasa! George, cel mai bogat roman .

Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a recunoscut vineri o crestere grava a cazurilor de coronavirus din Rusia, asigurand totusi ca tara sa este pregatita sa faca fata acestei situatii, potrivit AFP. Pana vineri, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate oficial 9. 412 cazuri noi de coronavirus si 186 de decese cauzate de boala, cel mai mare total de la 23 mai.

Ludovic Orban: Nuntile, botezurile si transportul public prezinta cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca din analizele autoritatilor reiese clar ca riscul cel mai mare de de contractare a COVID-19 a fost la nunti si la botezuri, la care nu s-au respectat re.

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2824 seconds )