Libnet.ro
UNICEF

09:31

Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Nu stapaneste nici macar functia pe care o are

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Nu stapaneste nici macar functia pe care o are

Marian Vanghelie a lansat un atac dur la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Acesta a spus ca nu stapaneste functia pe care o are si ca putea sa ia decizii si sa-si asume. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie, declaratii devastatoare despre Liviu Dragnea: ii e rusine de rusinea lui

Marian Vanghelie reactioneaza dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se teme de anumite persoane publice, in contextul condamnarii la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pe care a.

Amenintari fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea

Atacuri fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea in mediul online. Numerosi sustinatori ai fostului premier tehnocrat Dacian Ciolos au lansat amenintari la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, a aratat.

Tudor Chirila, noi critici la adresa lui Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, sunteti un calau. Mi-e frica de dumneavoastra VIDEO

Tudor Chirila 44 de ani), una dintre cele mai puternice voci din breasla artistilor cand vine vorba de scena politica, a criticat din nou declaratiile liderului PSD Liviu Dragnea, printr-un live pe pagina sa de Facebook.

Traian Basescu da de pamant cu Liviu Dragnea: Nu-si da seama ca este un PSIHOPAT care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea in contextul condamnarii liderului PSD la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in.

Marian Vanghelie: Judecatori de la iCCJ s-au intalnit la Coldea acasa sa discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie a declarat faptul ca, pe data de 19 iunie, mai multi judecatori de la iCCJs-au strans in casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru a discuta despre mai multe dosare.

Marian Vanghelie: Judecatorii de la iCCJ s-au intalnit la Coldea acasa sa discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie a declarat faptul ca, pe data de 19 iunie, mai multi judecatori de la iCCJs-au strans in casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru a discuta despre mai multe dosare.

Marian Vanghelie, DEZVALUIRI BOMBA dupa condamnarea liderului PSD: ACASA la Coldea au fost, pe 19 iunie, mai multi judecatori de la ICCJ. S-a discutat inclusiv dosarul lui Dragnea

Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5 al Capitalei, a venit cu dezvaluiri incendiare despre intalnirile din casa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. El sustine ca in data de 19 iunie mai multi j.

Marian Vanghelie, dezvaluiri-bomba: Lui Petre Lazaroiu i s-a transmis ca va fi arestat

Marian Vanghelie intervine in scandalul dintre Curte Constitutionala si Palatul Cotroceni, dupa ce judecatorul Petre Lazaroiu a acuzat presiuni din partea Administratiei Prezidentiale. Fostul primar al.

Marian Vanghelie, acuzatii GRAVE dupa revenirea lui Gabriel Oprea in politica: Si el, si Ponta sunt doi PIONI folositi de Coldea intr-un mod DIABOLIC

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei, face afirmatii dure despre protestatarii antiguvernamentali din Piata Victoriei. El sustine ca acestia sunt adusi in fata Guvernului intr-o.

UPDATE ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si lideri ai PSD naintea Comitetului Executiv. Primii social-democrati care au venit la discutii n biroul sefului PSD, de la Parlament

Liviu Dragnea se intalneste cu liderii PSD in biroul sau de la Parlament, inaintea sedintei CEX. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De asemenea, sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00. UPDATE 14:33La discutii participa, de asemenea, Marian Neacsu, Gabriel Zetea, Bogdan Toader, Bogdan Trif, Daniel Florea, Ion Rotaru. UPDATE 14:21 Vicepremierul Paul Stanescu, Rodica Nassar, Mircea Dusa si Serban Valeca au venit si ei la discutii cu seful PSD. UPDATE 14:10 Pana acum, in biroul lui Dragnea au venit Mihai Fifor, Niculae Badalau, Ionel Arsene, Darius Valcov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )