Libnet.ro
UNICEF

10:45

Marian Vanghelie: Judecatorii de la iCCJ s-au intalnit la Coldea acasa sa discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie: Judecatorii de la iCCJ s-au intalnit la Coldea acasa sa discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie a declarat faptul ca, pe data de 19 iunie, mai multi judecatori de la iCCJs-au strans in casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru a discuta despre mai multe dosare. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie: Judecatori de la iCCJ s-au intalnit la Coldea acasa sa discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie a declarat faptul ca, pe data de 19 iunie, mai multi judecatori de la iCCJs-au strans in casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru a discuta despre mai multe dosare.

Marian Vanghelie, DEZVALUIRI BOMBA dupa condamnarea liderului PSD: ACASA la Coldea au fost, pe 19 iunie, mai multi judecatori de la ICCJ. S-a discutat inclusiv dosarul lui Dragnea

Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5 al Capitalei, a venit cu dezvaluiri incendiare despre intalnirile din casa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. El sustine ca in data de 19 iunie mai multi j.

Marian Vanghelie, acuzatii GRAVE dupa revenirea lui Gabriel Oprea in politica: Si el, si Ponta sunt doi PIONI folositi de Coldea intr-un mod DIABOLIC

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei, face afirmatii dure despre protestatarii antiguvernamentali din Piata Victoriei. El sustine ca acestia sunt adusi in fata Guvernului intr-o.

Marian Vanghelie, declaratii devastatoare despre Liviu Dragnea: ii e rusine de rusinea lui

Marian Vanghelie reactioneaza dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se teme de anumite persoane publice, in contextul condamnarii la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pe care a.

Marian Vanghelie, dezvaluiri-bomba: Lui Petre Lazaroiu i s-a transmis ca va fi arestat

Marian Vanghelie intervine in scandalul dintre Curte Constitutionala si Palatul Cotroceni, dupa ce judecatorul Petre Lazaroiu a acuzat presiuni din partea Administratiei Prezidentiale. Fostul primar al.

Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Nu stapaneste nici macar functia pe care o are

Marian Vanghelie a lansat un atac dur la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Acesta a spus ca nu stapaneste functia pe care o are si ca putea sa ia decizii si sa-si asume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )