Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marian Vanghelie candideaza la Primaria Capitalei pentru o confruntare cu Ponta: La cate nenorociri a facut, ar trebui exclus din politica

Adevărul Adevărul,
Marian Vanghelie candideaza la Primaria Capitalei pentru o confruntare cu Ponta: La cate nenorociri a facut, ar trebui exclus din politica

Marian Vanghelie, fostul primar PSD al Sectorului 5, anunta, intr-o postare pe blog, ca va candida la Primaria Capitalei in cazul in care Victor Ponta intra in cursa pentru Bucuresti. Merg catre alegeri cu toata viteza! 90% voi candida la Capitala. Daca se inscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez, scrie Vanghelie. continuă pe Adevărul

Si a doua licitatie organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de autobuze electrice a fost anulata

Licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de autobuze electrice a fost anulata deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile sisau neconforme, potrivit datelor din sistemul electronic de achizitii publice. Reamintim ca doua firme din Turcia si una din China au depus oferte, iar valoarea estimata a contractului era de 219,57 milioane lei din care, fonduri europene nerambursabile 177,99 milioane de lei. Aceasta este a doua licitatie anulata pentru aceasta achizitie.

Marian Vanghelie anunta ca vrea sa candideze la Capitala: Daca se inscrie Ponta, voi candida 100%!

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a anuntat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei, iar daca in aceeasi cursa se va inscrie si fostul sau coleg din PSD Victor Ponta, atunci 100% va candida.

Nimeni nu se astepta! Candidat surpriza la Primaria Capitalei: Merg catre alegeri cu toata viteza!

Marian Vanghelie a scris pe blogul personal ca se indreapta cu toata viteza catre alegerile pentru Primaria Capitalei. Fostul primar al sectorului 5 declara ca isi doreste sa candideze impotriva lui Victor Ponta, pentru ca acesta ar trebui exclus din politica.

Marian Vanghelie: Merg catre alegeri cu toata viteza Victor Ponta, la cate nenorociri a creat, ar trebui exclus din politica (VIDEO)

Fostul primar Marian Vanghelie, care a anuntat ca va candida la locale in 2020, a subliniat ca merge catre alegeri cu toata viteza. intrebat marti seara, in direct pe B1 TV, daca printre politicienii cu.

Marian Vanghelie critica Guvernul. Revine in PSD?

Daniel Marian Vanghelie a fost primar al sectorului 5 al municipiul Bucuresti in perioada 2000-2015. Acesta a fost suspendat din functie datorita arestului preventiv pe motive de coruptie. Ce spune acesta despre guvern Marian Vanghelie critica Guvernul. Revine in PSD? Fostul Primar al sectorului 5 si-a lansat cariera pe scena politica in anul 2000. in .

Surpriza la Primaria Capitalei. Si-a anuntat azi candidatura

Mai este aproape o luna pana la startul campaniei electorale pentru alegerile locale, dar in aceasta perioada partidele politice, in cursa pentru un portofoliu administrativ, si-anunta candidatii. Surpriza la Primaria Capitalei, un nou candidat la orizont Au inceput deja anunturile in eea ce privesc viitoarele candidaturi la Alegerile Locale 2020, si conform legislatiei in vigoare, .

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

Primaria Capitalei asigura: livrarea agentului termic in Bucuresti nu va fi afectata

Primaria Capitalei sustine ca a facut toate eforturile posibile pentru a achita cat mai mult din che.

Dezastru pentru Primaria Capitalei. inca o licitatie anulata. Autobuzele electrice nu vin prea curand in Bucuresti

Primaria Capitalei a anulat si o a doua licitatie pentru achizitia a 100 de autobuze electrice din fonduri europene, dupa ce toate ofertele au fost respinse, conform Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Va fi deschis spitalul modular ridicat de Primaria Capitalei in zona Pipera, pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19

Spitalul modular ridicat in urma cu doua luni de Primaria Capitalei pe amplasamentul viitorului Spital Metropolitan din zona Pipera va fi deschis, iar in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi, a anuntat luni seara Gabriela Firea. Ea a mai spus ca va creste si capacitatea paturilor ATI in spitalele administrate de municipalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )