Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie insista sa fie eliberat. A cerut din nou inlocuirea arestului preventiv cu o alta masura preventiva mai blanda

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie insista sa fie eliberat. A cerut din nou inlocuirea arestului preventiv cu o alta masura preventiva mai blanda

Marian Vanghelie face o noua incercare de a pleca acasa. Primarul suspendat al sectorului 5 a facut cerere de inlocuire a arestului cu o alta masura preventiva mai blanda. Fostul edil s-a simtit incurajat. continuă pe Antena3

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea afla vineri daca scapa de arestul preventiv

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar putea afla, vineri, daca va fi eliberat. Magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie cererea edilului de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, vineri, cererea formulata de primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, privind inlocuirea arestului cu o masura preventiva mai usoara.

Nu vreau ca Victor si Daciana Ponta sa ajunga in situatia lui Marian Vanghelie si a mea

Oana Niculescu Mizil a declarat ca spera ca vineri instanta suprema sa admita cererea lui Marian Vanghelie de eliberare din arest, pentru ca sunt peste 100 de zile de cand este incarcerat, precizand ca nu vrea ca Victor si Daciana Ponta sa ajunga in situatia lor, care este una foarte grea.

Oana Mizil, despre Marian Vanghelie: Nu au mai fost audieri de mult timp. Cred ca este timpul sa vina acasa. Nu se mai justifica mentinerea in arest (VIDEO)

Oana Mizil a venit vineri la iCCJ pentru a-l sustine pe Marian Vanghelie, care va afla vineri daca va scapa de arestul preventiv. Aceasta este de parere ca nu se mai justifica mentinerea in arest a lui.

Baronul de Vrancea scapa din nou: Sentinta in dosarul sau de coruptie a fost amanata. De ce e Oprisan optimist

Procesul baronului de Vrancea, Marian Oprinsan, a fost amanat din nou, marti, pentru 8 septembrie, cand vor fi reaudiati 12 martori.

Baronul de Vrancea scapa din nou. Sentinta in dosarul sau de coruptie a fost amanata. De ce e Oprisan optimist

Procesul baronului de Vrancea, Marian Oprinsan, a fost amanat din nou, marti, pentru 8 septembrie, cand vor fi reaudiati 12 martori.

Vremea isi face din nou de cap. A intrat in vigoare un cod portocaliu de inundatii

Vremea isi face din nou de cap. La ora 6, in aceasta dimineata, a intrat in vigoare un cod portocaliu de inundatii. Avertizarea este valabila pentru bazinele hidrografice ale Oltului si Argesului. Vizate sunt.

Benzina ajunge din nou la 6 lei pe litru

Benzina s-a scumpit din nou, in ultimele saptamani pretul acesteia la pompa urcand constant la statiile din Romania, in timp ce pretul motorinei a scazut, informeaza B1 TV. Pretul benzinei standard a ajuns.

UPDATE. Niculescu, eliminata din nou de la Eastbourne. A ratat si a doua sansa

Monica Niculescu, 46 WTA, a fost eliminata din nou, in decurs de cateva zile, in cadrul turneului Premier de la Eastbourne. Romanca intrase pe tabloul principal, direct in turul al doilea, din postura de lucky loser.

Situatia Greciei va fi discutata din nou la Bruxelles, in cadrul unei noi intalniri a Eurogrupului

Situatia Greciei va fi discutata din nou, miercuri, la Bruxelles, in cadrul unei noi intalniri a Eurogrupului ce vizeaza incheierea unui alt acord intre Grecia si creditorii externi, a anuntat presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )