Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

România Liberă România Liberă,
Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, vineri, cererea formulata de primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, privind inlocuirea arestului cu o masura preventiva mai usoara. continuă pe România Liberă

Primarul din Tulcea ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile, dupa ce magistratii Tribunalului Galati au admis cererea procurorilor DNA de prelungire a masurii.

Oana Mizil, despre Marian Vanghelie: Nu au mai fost audieri de mult timp. Cred ca este timpul sa vina acasa. Nu se mai justifica mentinerea in arest (VIDEO)

Oana Mizil a venit vineri la iCCJ pentru a-l sustine pe Marian Vanghelie, care va afla vineri daca va scapa de arestul preventiv. Aceasta este de parere ca nu se mai justifica mentinerea in arest a lui.

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea afla vineri daca scapa de arestul preventiv

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar putea afla, vineri, daca va fi eliberat. Magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie cererea edilului de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Marian Vanghelie insista sa fie eliberat. A cerut din nou inlocuirea arestului preventiv cu o alta masura preventiva mai blanda

Marian Vanghelie face o noua incercare de a pleca acasa. Primarul suspendat al sectorului 5 a facut cerere de inlocuire a arestului cu o alta masura preventiva mai blanda. Fostul edil s-a simtit incurajat.

Nu vreau ca Victor si Daciana Ponta sa ajunga in situatia lui Marian Vanghelie si a mea

Oana Niculescu Mizil a declarat ca spera ca vineri instanta suprema sa admita cererea lui Marian Vanghelie de eliberare din arest, pentru ca sunt peste 100 de zile de cand este incarcerat, precizand ca nu vrea ca Victor si Daciana Ponta sa ajunga in situatia lor, care este una foarte grea.

Cei zece angajati de la Casa de Pensii Bihor raman in arest preventiv

Cei 10 medici si asistenti de la Serviciul Expertiza Medicala al Casei de Pensii Bihor raman in arest preventiv, informeaza Agerpres. Curtea de Apel Oradea a decis sa respinga contestatiile pe care le-au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )