Libnet.ro
UNICEF

15:15

Marian Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

B1 B1,
Marian Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vangheliesustine caVictor Pontas-a dus acasa laTraian Basescusi i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei. intr-un interviu acordatAntena 3, Vanghelie sustine ca. continuă pe B1

Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vanghelie pretinde ca Victor Ponta a mers acasa la fostul set al statului, Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei in perioada guvernarii PSD-PNL.

Marian Vanghelie: Ponta si-a batut joc de PSD. S-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vanghelie sustine ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei. intr-un interviu acordat Antena 3, Vanghelie a spus ca Victor Ponta si-a batut joc.

Vanghelie: Ponta, Sarbu si Maior faceau liste cu persoane care urmau sa fie arestate

Marian Vanghelie sustine ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna mini.

Marian Vanghelie acuza: Ponta, Maior si Sarbu au negociat lista arestarilor

Ponta, Maior si Sarbu au negociat lista arestarilor, acuza Marian Vanghelie. Aceasta lista includea oamenii de care sistemul ar fi vrut sa scape. Stiam de aceasta lista. Am discutat cu foarte multi.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Marian Vanghelie, mai putin TALENTAT in fata procurorilor DNA: Am incercat sa influentez...

Marian Vanghelie a ajuns, luni dimineata, la sediul DNA. Daca initial, Vanghelie a declarat ca a fost audiat in calitate de talentat la DNA Detalii AICI), fostul primar al Sectorului 5 a recunoscut ca este.

Marian Vanghelie, despre audierea la DNA: Sunt suspect intr-un nou dosar. Eu influentez prin telepatie! (VIDEO)

Marian Vanghelie a explicat, pentru B1 TV, care a fost motivul pentru care s-a prezentat luni la DNA. Initial, fostul edil a declarat ca a fost chemat in fata procurorilor in calitate de talentat. Acum,.

Marian Vanghelie: Sunt suspect intr-un alt dosar pentru ca am incercat sa influentez un martor

Marian Vanghelie a fost pret de jumatate de ora in aceasta dimineata la DNA. Am venit in calitate de talentat. Ce pot sa vin eu atata timp cat eu spun de dimineata pana seara ce s-a intamplat si.

Marian Vanghelie, dupa audierea la DNA: Am venit in calitate de talentat

Marian Vanghelie a fost pret de jumatate de ora in aceasta dimineata la DNA. Am venit in calitate de talentat. Ce pot sa vin eu atata timp cat eu spun de dimineata pana seara ce s-a intamplat si.

Marian Vanghelie, la DNA: Sunt audiat in calitate de talentat. DNA este singura institutie care functioneaza in Romania. In urmatoarele zile vor aparea lucrurile frumoase

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 al Capitalei, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )