Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Adevărul Adevărul,
Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vanghelie pretinde ca Victor Ponta a mers acasa la fostul set al statului, Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei in perioada guvernarii PSD-PNL. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie: Ponta si-a batut joc de PSD. S-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vanghelie sustine ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei. intr-un interviu acordat Antena 3, Vanghelie a spus ca Victor Ponta si-a batut joc.

Marian Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vangheliesustine caVictor Pontas-a dus acasa laTraian Basescusi i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei. intr-un interviu acordatAntena 3, Vanghelie sustine ca.

Vanghelie: Ponta, Sarbu si Maior faceau liste cu persoane care urmau sa fie arestate

Marian Vanghelie sustine ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna mini.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Traian Basescu: Nu-l vad pe Dragnea rezistand pe pozitia actuala pana la urmatoarele alegeri parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa fie foarte alertat de voturile pentru Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, primite de acestia la congresul partidului, deoarece respectivele voturi indica existenta unui filon care va exploda, potrivit Agerpres. Traian Basescu este de parere ca Liviu Dragnea nu va ramane in pozitia actuala pana la alegerile din 2019 si ca acesta a sustinut alegerea premierului Viorica Dancila in functia de presedinte executiv al PSD pentru a-i transfera responsabilitatea politica a guvernarii.

Traian Basescu: Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda ce sa NU il intrebe pe Florian Coldea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, ce intrebari sa nu-i puna lui Florian Coldea. Fostul prim-adjuct.

Traian Basescu: SRI mi-a transmis sa n-o numesc pe Bica la DIICOT. Am considerat ca nu e treaba SRI-ului sa spuna pe cine numeste presedintele (VIDEO)

Traian Basescu a confirmat declaratia lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, potrivit careia SRI l-a informat, pe vremea in care era presedinte, ca nu ar trebui s-o numeasca pe Alina Bica la sefia.

Traian Basescu il ironizeaza pe Liviu Dragnea: Este de un RIDICOL absolut (VIDEO)

Traian Basescu il ironizeaza Liviu Dragnea. Fostul presedinte califica drept un ridicol absolut proiectul de tara al PSD, care ar presupune intrarea Romaniei in Zona Euro pana in 2024. Singura.

Traian Basescu, mesaj clar judecatorilor: Ce protocol ar fi semnat iCCJ si DNA

Traian Basescu a declarat, luni seara, la TVR 1 ca Ministerul Finantelor Publice este cap de fila .

Omar Hayssam e grav bolnav: Traian Basescu a fost sunat de sotia sirianul pentru a cere ajutor sa nu moara in puscarie

Traian Basescu a dezvaluit luni seara ca a fost sunat de sotia lui Omar Hayssam si aceasta i-a cerut o intrevedere in care s-a plans de starea grava de sanatate a sotului sau si de faptul ca acesta ar pu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )