Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mariana de la Puterea Dragostei, slaba rau. E la un pas de anorexie?

Playtech Playtech,
Mariana de la Puterea Dragostei, slaba rau. E la un pas de anorexie?

Fanii emisiunii Puterea Dragostei sunt ingrijorati pentru o fosta concurenta. Este vorba despre Mariana care si-a incercat anul trecut norocul in show-ul matrimonial de pe Kanal D. Moldoveanca nu si-a gasit, insa, perechea. Mariana de la Puterea Dragostei a slabit foarte mult Concurenta a sezonului 2 din Puterea Dragostei, Mariana a intrat in show-ul matrimonial . continuă pe Playtech

Jador va avea propria lui EMISIUNE! Ce post TV da lovitura cu starul de la Puterea Dragostei

Manelistul Jador si-a castigat o popularitate mare participand la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, unde a iesit in evidenta. El a reusit sa-si castige fanii prin stilul sau direct, iar.

Puterea Dragostei 2020. Bianca Comanici, mesaj emotionant pentru fratele ei

Bianca Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj emotionant fratelui sau, Cristian Comanici, care s-a aventurat si el in aceasta experienta, fiind concurent in sezonul 3. Bruneta l-a sfatuit public, intr-un live pe Instagram. Cristian Comanici, concurent controversat la Puterea Dragostei Fosta concurenta a show-ului matrimonial Puterea Dragostei i-a .

Povestea lui Nicos de la Puterea Dragostei. Parasit de mama si crescut doar de tatal sau

Nicolas Dumitrescu, zis Nicos, este un tanar de 23 de ani, concurent in sezonul 3 la Puterea Dragostei. El spune ca muzica este pasinea sa si considera ca viata este un film, al carei regizor esti tu. Ce s-ar putea sa nu stii este faptul ca viata l-a incercat greu pe pustiul din Bucuresti, dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )