Libnet.ro
UNICEF

12:00

Puterea Dragostei 2020. Bianca Comanici, mesaj emotionant pentru fratele ei

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei 2020. Bianca Comanici, mesaj emotionant pentru fratele ei

Bianca Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj emotionant fratelui sau, Cristian Comanici, care s-a aventurat si el in aceasta experienta, fiind concurent in sezonul 3. Bruneta l-a sfatuit public, intr-un live pe Instagram. Cristian Comanici, concurent controversat la Puterea Dragostei Fosta concurenta a show-ului matrimonial Puterea Dragostei i-a . continuă pe Playtech

Mariana de la Puterea Dragostei, slaba rau. E la un pas de anorexie?

Fanii emisiunii Puterea Dragostei sunt ingrijorati pentru o fosta concurenta. Este vorba despre Mariana care si-a incercat anul trecut norocul in show-ul matrimonial de pe Kanal D. Moldoveanca nu si-a gasit, insa, perechea. Mariana de la Puterea Dragostei a slabit foarte mult Concurenta a sezonului 2 din Puterea Dragostei, Mariana a intrat in show-ul matrimonial .

Povestea lui Nicos de la Puterea Dragostei. Parasit de mama si crescut doar de tatal sau

Nicolas Dumitrescu, zis Nicos, este un tanar de 23 de ani, concurent in sezonul 3 la Puterea Dragostei. El spune ca muzica este pasinea sa si considera ca viata este un film, al carei regizor esti tu. Ce s-ar putea sa nu stii este faptul ca viata l-a incercat greu pe pustiul din Bucuresti, dupa .

Jador va avea propria lui EMISIUNE! Ce post TV da lovitura cu starul de la Puterea Dragostei

Manelistul Jador si-a castigat o popularitate mare participand la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, unde a iesit in evidenta. El a reusit sa-si castige fanii prin stilul sau direct, iar.

A suferit un accident grav de masina si nu a vrut sa moara fara sa lase un mesaj emotionant de adio. Viata i-a pregatit insa o alta surpriza

Din postura de sot si tata, un barbat care a suferit un grav accident de masina s-a gandit sa transmita un ultim mesaj de adio familiei sale. Omul nu se astepta sa mai primeasca o sansa asa ca a cautat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3326 seconds )