Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marile concerte ale Festivalului Enescu din 1961, lansate pe 10 CD-uri

Adevărul Adevărul,
Marile concerte ale Festivalului Enescu din 1961, lansate pe 10 CD-uri

Inregistrari ale marilor concerte ale celei de-a doua editii a Festivalului George Enescu, cea din 1961, au fost lansate sub forma a 10 CD-box-uri de Editura Casa Radio, folosindu-se Arhivele Radio Romania. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Cele mai importante concerte ale Festivalului George Enescu, transmise pe adevarul.ro incepand de duminica

Duminica-seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live concertul de deschidere a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Societatii Romane de Televiziune TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

BIOGRAFIE George Enescu, din Campia Moldava pana in inima Parisului (1)

Un serial despre biografia compozitorului George Enescu, semnatde muzicologul Grigore Constantinescu, va aparea in fiecare numaral suplimentului pe care il dedicam Festivalului Enescu.

Holender, directorul artistic al Festivalului Enescu: Ma simt obligat fata de oamenii care platesc impozite in tara asta

Festivalul George Enescu se deschide in seara aceasta, la Sala Palatului din Bucuresti, cu unul dintre cele mai asteptate spectacole: Concertul nr. 4 de Beethoven, cantat de Radu Lupu, sub bagheta lui Daniel Barenboim. La conferinta de presa dinaintea concertului, Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului, a spus ca le multumeste sponsorilor, care au asigurat aproape 10% din finantarea festivalului.

De astazi, gasiti suplimentul Festivalului Enescu alaturi de ziarul Adevarul!

Grupul de presa Adevarul celebreaza cea de-a XXI-a editie a Festivalului International George Enescu. intre 30 august si 27 septembrie, ziarul Festivalului va fi distribuit ca supliment gratuit impreuna cu Adevarul, in Bucuresti, de luni pana joi, in 16 pagini si in fiecare vineri, in 24 de pagini. Publicul Festivalului va putea gasi suplimentul gratuit si in salile bucurestene de concert.

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru .

Pianistul Murray Perahia va urca pe scena Festivalului Enescu

Murray Perahia 66 de ani), unul dintre cei mai apreciati pianisti la nivel international si detinator a doua premii Grammy, va sustine un recital la Festivalul George Enescu, pe 28 septembrie, de la ora 17. 00, la Ateneul Roman.

Este SCANDAL in una din marile puteri ale lumii, dupa ce copila asta a facut ceva SOCANT sub ochii lui Putin. E judecata chiar in aceste momente

Aceasta tanara de doar 19 ani a fost atrasa intr-o capcana murdara, iar acum este protagonista unuia din cele mai aprinse subiecte de discutie de pe buzele tuturor rusilor. Tanara a acceptat sa pozeze.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2924 seconds )