Libnet.ro
UNICEF

17:15

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

România Liberă România Liberă,
S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru . continuă pe România Liberă

Ungureanu: Procedura de minimis pentru IMM, viciata de cand s-a dat startul inscrierilor

Presedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca procedura prin care Ministerul Finantelor Publice MFP) a acordat ieri ajutorul de minimis pentru IMM-uri a fost clar viciata de cand s-a dat startul inscrierilor.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

Suspans si violenta in cel mai nou clip Fall Out Boy feat. Big Sean The Mighty Fall!

Pete Wentz, Patrick Stump, Andy Hurley si Joe Trohman tocmai si-au lansat cea de-a cincea parte din seria The Young Blood Chronicles, care presupune lansarea cate unui videoclip pentru fiecare piesa de pe ultimul album al formatiei, Save Rock And Roll. The Mighty Fall, in colaborare cu rapperul Big Sean, este cel de-al cincilea single .

Simona Halep: A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100

Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100, a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

Simona Halep: Este cel mai bun meci din viata mea!.

Este cel mai bun meci din viata mea. In acest moment, am mai multa incredere in mine si sunt mai agresiva pe teren. Cred in mine, joc cu placere, traiesc o perioada incredibila, a declarat jucatoarea romana de tenis Simona Halep, spusele sale fiind redate de agentiile internationale de presa, intre care si France Presse, care ii dedica inclusiv comentariul zilei de la US Open, sub titlul Kvitova, invinsa sever, Halep isi continua zborul. Intr-un duel in sens unic, romanca Halep nr.

HOT! Vezi aici cel mai nou clip Jay-Z feat. Justin Timberlake Holy Grail!

Dupa ce s-au aliat pentru a sustine impreuna turneul Legends Of The Summer, a venit vremea ca cei doi buni prieteni sa realizeze un clip si pentru noua lor colaborare, single-ul Holy Grail, extras de pe ultimul album al lui Jay-Z, Magna CartaHoly Grail. Clipul, regizat de catre Anthony Mandler, are la baza fata intunecata .

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu, in cazul unui atac strain

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor lovituri occidentale impotriva tarii, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate. Lucram, asa cum fac toate armatele din.

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unuor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac .

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )