Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marile interese, o sansa pentru Romania.

România Liberă România Liberă,
Marile interese, o sansa pentru Romania.

Romania a fost tratata de unii functionari de la Bruxelles ca o colonie, lipsita de atributele suveranitatii. In esenta, exercitarea unei prerogative constitutionale a fost suspendata printr-o directiva politica de la Bruxelles. In doctrina clasica anglo-saxona, domeniul rezervat al statelor este reprezentat de onoarea, interesele vitale si esentiale ale lor. In cazul Romaniei, nu mai exista acest domeniu rezervat? Se implineste, in curand, un an de cand Adrian Nastase, fostul premier . continuă pe România Liberă

Interesele celor mari, o sansa pentru Romania.

Romania a fost tratata de unii functionari de la Bruxelles ca o colonie, lipsita de atributele suveranitatii. In esenta, exercitarea unei prerogative constitutionale a fost suspendata printr-o directiva politica de la Bruxelles. In doctrina clasica anglo-saxona, domeniul rezervat al statelor este reprezentat de onoarea, interesele vitale si esentiale ale lor. In cazul Romaniei, nu mai exista acest domeniu rezervat? Se implineste, in curand, un an de cand Adrian Nastase, fostul premier .

Handbalul feminin, ultima sansa pentru imaginea sportului in 2013

Nationala de handbal feminin are sansa sa spele imaginea sportului autohton la Campionatul Mondial care va debuta astazi in Serbia.

Ministrul german de Interne: Nu a venit momentul aderarii la Schengen pentru Romania si Bulgaria

Romania si Bulgaria au facut progrese considerabile in privinta reformelor monitorizate prin MCV, dar ca acestea sunt insuficiente din perspectiva conditiilor legale care sa permita admiterea in spatiul.

Ministrul german de interne: Nu a venit momentul aderarii la Schengen pentru Romania si Bulgaria.

Ministrul german de Interne, Hans-Peter Friedrich, a declarat joi, ca Romania si Bulgaria au facut progrese considerabile in privinta reformelor monitorizate prin MCV, dar ca acestea sunt insuficiente din perspectiva conditiilor legale care sa permita admiterea in spatiul Schengen, transmite Agerpres. Dupa parerea noastra nu a venit momentul pentru eliminarea controalelor la frontiera pentru aceste doua tari. Vom primi in ianuarie rapoartele de tara, de acum se stie ca s-au facut progrese .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )