Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marin Condescu va fi cercetat in libertate, instanta a respins propunerea de arestare preventiva

Hotnews Hotnews,
 Marin Condescu va fi cercetat in libertate, instanta a respins propunerea de arestare preventiva

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, retinut pentru delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals si spalare de bani, va fi cercetat in libertate, dupa ce instanta a respins propunerea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Perchezitii la biorul lui Marin Condescu.

Biroul de la Targu-Jiu al lui Marin Condescu este verificat, vineri, de procurori. Seful Clubului Pandurii Targu-Joi este retinut. Marin Condescu mai este cercetat intr-un dosar penal care are legatura tot cu un imprumut acordat echipei de fotbal Pandurii, ancheta fiind inceputa initial in vara de Parchetul Judecatoriei Targu Jiu, care si-a declinat competenta catre Parchetul Tribunalului Gorj, iar de acolo dosarul a ajuns la DNA. Citeste si: Sediul clubului PANDURII Targu Jiu si locuinta lui .

Sentinta lui Marin Condescu, decisa de Curtea de Apel Craiova

Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj a declarat recurs impotriva sentintei Tribunalului Gorj, prin care Marin Condescu si Viorel Temelescu au fost lasati in libertate.

Cunostintele pe care le-ar avea Marin Condescu la Traian Basescu si Victor Ponta, invocate in referatul procurorului/ Seful CA al Pandurii Targu Jiu l-ar fi sustinut pe presedinte la referendumurile pentru suspendare

Cunostintele pe care le-ar avea presedintele CA al Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, la Traian Basescu si la Victor Ponta, dar si la alti politicieni si sefi din Politie sunt invocate in referatul de propunere de arestare preventiva a acestuia, inaintata instantei de Parchetul Tribunalului Gorj.

Seful clubului Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, RETINUT.

Marin Condescu, seful clubului Pandurii Tg. Jiu, a fost retinut de Inspectoratul Judetean de Politie Gorj pentru 24 de ore, fiind acuzat de spalare de bani si uz de fals, conform B1 TV. Condescu este acuzat ca a imprumutat de la banci 500. 000 de euro, pe care i-a depus in contul clubului si apoi i-a retras, dupa ce echipa s-a pus pe picioare financiar. Retinerea lui Condescu vine in urma unor perchezitii care au avut loc la inceputul lunii octombrie.

Perchezitii la biroul lui Marin Condescu.

Biroul de la Targu-Jiu al lui Marin Condescu a fost verificat, vineri, de procurori. La finalul perchezitiei de vineri, politistii au ridicat hard-diskurile a doua calculatoare. Politistii au stat aproximativ trei ore in sediul sindicatelor conduse de Condescu, birourile fiind situate in aceeasi cladire cu cele ale Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, perchezitionate si ele de catre anchetatori de mai multe ori in ultima perioada. Citeste si: Sediul clubului PANDURII Targu Jiu si locuinta lui .

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii, retinut 24 de ore

Marin Condescu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Pandurii Targu Jiu a fost retinut 24 de ore, pentru spalare de bani, fals si uz de fals. Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si.

Noi perchezitii la biroul lui Marin Condescu din Targu Jiu

Noi perchezitii au loc, in aceasta dupa-amiaza, la biroul de la Federatia Nationala Mine Energie pe care Marin Condescu il are la Targu Jiu, in aceeasi cladire in care se afla si sediul clubului de fotbal Pandurii, care a fost perchezitionat de mai multe ori in ultima perioada.

Targu Jiu: Perchezitii la sediul Federatiei Mine Energie, conduse de Marin Condescu

Noi perchezitii au loc, vineri, la biroul de la Federatia Nationala Mine Energie pe care Marin Condescu il are la Targu Jiu, in aceeasi cladire in care se afla si sediul clubului de fotbal Pandurii,.

Marin Condescu, acuzat ca a prejudiciat Pandurii Targu Jiu cu 2,6 milioane de lei.

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, este acuzat ca a falsificat trei contracte de cesiune de creante si ca a prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Tribunalului Gorj, procuror Cristina Ciobanu, trei contracte de cesiune cu firma Edenred Romania SRL Bucuresti, care asigura tichetele de masa pentru minerii din fosta Societate Nationala a Lignitului Oltenia, .

Marin Condescu, patronul Pandurii Targu Jiu, a fost retinut. Vezi detalii despre ancheta

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )