Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marina Almasan, umilita de TVR dupa 30 de ani de cariera. Ce lovitura i se pregateste

Playtech Playtech,
Marina Almasan, umilita de TVR dupa 30 de ani de cariera. Ce lovitura i se pregateste

Dupa ce si-a spus punctul de vedere in ce priveste frauda comisa de colegul ei de trust, Mircea Radu, in prezent, Marina Almasan este la un pas sa fie data afara de la TVR, dupa 30 de ani de activitate. Marina Almasan, umilita de TVR dupa 30 de ani de cariera Aparent, nu trece o . continuă pe Playtech

Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu. Ce se intampla la TVR

Marina Almasan a comentat zilele acestea pe marginea scandalului iscat de Mircea Radu. Totul a pornit de la declaratiile false ale colegului ei, referitoare la declaratiile de avere. Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu in urma cu o saptamana, un adevarat scandal mediatic a ajuns in presa romaneasca. Mircea Radu .

Producatorul TVR Marina Almasan a fost hartuita de conducerea Televiziunii Nationale

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind a notificat ieri, 21 septembrie 2020 conducerea Societatii Romane de Televiziune sa inceteze, de indata, orice actiune de hartuire asupra membrei MediaSind TVR, Marina Almasan, producator, realizator si jurnalist profesionist in institutia publica de presa, se arata intr0un comunicat MediaSind.

Cum arata prima sotie a lui Radu Valcan, de care a divortat dupa 4 ani. De ce s-a casatorit cu ea, de fapt

Radu Valcan si sotia lui, Adela Popescu, formeaza unul dintre cele mai apreciate si discrete cupluri din showbizul autohton, ba chiar unii le descriu familia ca fiind una perfecta. Dar pana a ajunge pe culmile fericirii, a mai avut o experienta, care a ajuns la final, in urma cu aproape 20 de ani, pentru ca .

DOSAR PENAL TRIMIS IN INSTANTA DUPA SASE ANI DE CERCETARI Odiseea cuprului disparut de pe calea ferata Bucuresti-Constanta

Sute de tone de fir conductor de cupru, scoase din uz in timpul lucrarilor de modernizare a tronsonului de cale ferata, s-au evaporat din depozitele SC Electrificare CFR SA * O parte dintre depozite erau nepazite, asa cum este cazul celui de la Cernavoda Pod * Transferuri fictive intre centre, aprobate de conducerea companiei publice Aproape sase ani au durat cercetarile penale efectuate de Politia Transporturi Feroviare si de procurori pentru ca dosarul furtului a aproape 160 de tone de fir de cupru schimbat la reabilitarea tronsonului de cale-ferata Bucuresti-Constanta sa ajunga in instanta. Conform unor surse din cadrul CFR si din cadrul Politiei, dosarul a fost trimis catre instanta in urma cu trei luni, adica la peste doi de cand relatam in paginile Ziarului BURSA despre furtul de pe calea ferata savarsit cu complicitatea angajatilor si conducerii SC Electrificare CFR SA.

Doi romani au fost arestati dupa 8 ani. Deghizati in femei au jefuit si agresat un om intr-un magazin din Viena

Doi romani deghizati in femei au intrat intr-un magazin de bijuterii din centrul capitalei austriece si au atacat un angajat cu spray lacrimogen si cu un ciocan, in 2012. Agresorii au fost identificati dupa opt ani in baza de date a politiei engleze, pe baza profilului ADN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )