Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marina Chineza a capturat o drona subacvatica a Statelor Unite in Marea Chinei de Sud

B1 B1,
Marina Chineza a capturat o drona subacvatica a Statelor Unite in Marea Chinei de Sud

O nava marina de razboi de origine chineza a capturat o drona subacvatica trimisa de o nava americana de cercetare oceanografica in apele internationale din Marea Chinei de Sud, conform unui oficial. continuă pe B1

Marina Chineza a capturat o drona subacvatica a Statelor Unite in Marea Chinei de Sud

O nava de razboi chineza a capturat o drona subacvatica trimisa de o nava americana de cercetare oceanografica in apele internationale din Marea Chinei de Sud, a declarat vineri un oficial american in domeniul apararii, citat Reuters.

Newsweek: Relatiile de afaceri ale lui Donald Trump pun deja in pericol interesele Statelor Unite

Donald Trump nu a fost inca investit presedinte, dar ia deja decizii si face declaratii catre liderii lumii care se indeparteaza in mod radical de politica externa americana, toate in beneficiul imperiului corporatist al familiei sale, scrie revista Newsweek, care avertizeaza ca, din aceasta cauza, viitorul presedinte al Statelor Unite este deja vulnerabil la influenta altor tari, prin mita si chiar santaj.

Un fost comandant Navy Seal, Ryan Zinke, a fost numit secretar de Interne de presedintele ales al Statelor Unite

Fostul comandant Navy Seal, Ryan Zinke, a fost desemnat de presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, ca secretar de Interne, iar Zinke a acceptat, a anuntat marti un oficial din cadrul echipei de tranzitie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )