Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mario Draghi: Programul de 60 de miliarde de euro lunar nu va incetini si nu va fi oprit. Banca Centrala Europeana vrea sa ridice inflatia de la -0,1% spre 2%

Hotnews Hotnews,
 Mario Draghi: Programul de 60 de miliarde de euro lunar nu va incetini si nu va fi oprit. Banca Centrala Europeana vrea sa ridice inflatia de la -0,1% spre 2%

Banca Central Europeana nu are nicio intentie sa incetineasca sau sa scurteze programul de tiparire de bani, desi se asteapta ca revenirea economica din zona euro sa se extinda si sa se intareasca. continuă pe Hotnews

Mario Draghi, injurat de o protestatara care a urcat pe biroul lui

Urmariti, in articol, video cu incidentul * Vizionati http://www. theguardian. com/business/live/2015/apr/15/ecb-mario-draghi-greece-eurozone-live-updatesAICI fotografii cu incidentul de la conferinta de presa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a fost injurat de o protestatara, care a urcat pe masa acestuia in cursul unei conferinte de presa desfasurate la Frankfurt, potrivit Bloomberg. Femeia a urcat pe biroul presedintelui BCE, a aruncat cu confetti si cu bucati de hartie, a rostit injuraturi si a strigat Jos dictatura BCE, in sala de conferinte a Eurotower.

VIDEO Mario Draghi, presedintele BCE, atacat cu confeti de o activista Femen

O militanta pentru drepturile omului a reusit sa se infiltreze la conferinta pe care presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a sustinut-o astazi la Frankfurt. Femeia s-a urcat pe biroul din fata lui Draghi, a urlat Gata cu dictatura BCE, dupa care i-a varsat confeti in cap bancherului italian.

VIDEO: Mario Draghi, ATACAT cu confetti de o protestatara

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE) Mario Draghi a fost injurat de o protestatara, care a urcat pe masa lui si a aruncat spre el cu confetti, in cursul unei conferinte de presa desfasurate la Frankfurt, potrivit Mediafax.

Seful BCE, Mario Draghi, atacat in timpul unei conferinte de presa de o tanara care striga: Opriti dictatura BCE! (VIDEO)

Seful Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a fost atacat miercuri de o femeie in timpul unei conferinte de presa sustinuta la sediul institutiei, informeaza AFP. Conferinta de presa a fost.

Mario Draghi, seful BCE, injurat de o protestatara, care a urcat pe biroul lui

Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europeene BCE), a fost injurat de o protestatara, care a urcat pe masa acestuia si a aruncat spre el cu confetti, in cursul unei conferinte de presa desfasurate la Frankfurt, anunta surse citate de ziarul La.

Nokia a ajuns la un acord si va cumpara Alcatel-Lucent, companie evaluata la peste 15 miliarde euro

Nokia a anuntat ca a ajuns la un acord si va prelua producatorul francez de echipamente telecom Alcatel-Lucent, tranzactia urmand sa duca la crearea unui gigant telecom de peste 40 miliarde euro. Nokia va controla 66,5% din entitatea nou-formata, iar Alcatel-Lucent, 33,5%. E de asteptat ca tranzactia sa fie definitivata in prima parte din 2016. Entitatea creata va avea peste 110. 000 de angajati si vanzari anuale cumulate de peste 26 miliarde euro. Alcatel are activitati si in Romania unde sunt peste 1. 000 de angajati.

Nokia este in discutii avansate pentru cumpararea Alcatel-Lucent. Tranzactia ar crea un gigant telecom de 40 miliarde euro

Doi mari producatori europeni de echipamente telecom - Nokia si Alcatel-Lucent - au confirmat ca sunt in discutii avansate pentru o eventuala tranzactie prin care grupul finlandez ar putea cumpara Alcatel-Lucent, daca toate partile vor fi de acord. Nokia valoreaza 29 miliarde euro, iar Alcatel-Lucent este evaluata la 11 miliarde euro, cele doua companii avand impreuna peste 110. 000 de angajati.

Nokia a ajuns la un acord si va cumpara Alcatel-Lucent, evaluata la 15,6 miliarde euro

Nokia a anuntat ca a ajuns la un acord si va prelua producatorul francez de echipamente telecom Alcatel-Lucent, tranzactia urmand sa duca la crearea unui gigant telecom de peste 40 miliarde euro, potrivit unui comunicat publicat pe pagina Alcatel-Lucent.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )