Libnet.ro
UNICEF

09:15

Seful BCE, Mario Draghi, atacat in timpul unei conferinte de presa de o tanara care striga: Opriti dictatura BCE! (VIDEO)

B1 B1,
Seful BCE, Mario Draghi, atacat in timpul unei conferinte de presa de o tanara care striga: Opriti dictatura BCE! (VIDEO)

Seful Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a fost atacat miercuri de o femeie in timpul unei conferinte de presa sustinuta la sediul institutiei, informeaza AFP. Conferinta de presa a fost. continuă pe B1

VIDEO: Mario Draghi, ATACAT cu confetti de o protestatara

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE) Mario Draghi a fost injurat de o protestatara, care a urcat pe masa lui si a aruncat spre el cu confetti, in cursul unei conferinte de presa desfasurate la Frankfurt, potrivit Mediafax.

Mario Draghi, injurat de o protestatara care a urcat pe biroul lui

Urmariti, in articol, video cu incidentul * Vizionati http://www. theguardian. com/business/live/2015/apr/15/ecb-mario-draghi-greece-eurozone-live-updatesAICI fotografii cu incidentul de la conferinta de presa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a fost injurat de o protestatara, care a urcat pe masa acestuia in cursul unei conferinte de presa desfasurate la Frankfurt, potrivit Bloomberg. Femeia a urcat pe biroul presedintelui BCE, a aruncat cu confetti si cu bucati de hartie, a rostit injuraturi si a strigat Jos dictatura BCE, in sala de conferinte a Eurotower.

Seful BCE: Programul de relaxare monetara pentru stimularea economiei din zona euro este eficient

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri ca masurile de relaxare monetara lansate recent de BCE pentru stimularea economiei din zona euro isi produc deja efectul.

Mario Draghi, seful BCE, injurat de o protestatara, care a urcat pe biroul lui

Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europeene BCE), a fost injurat de o protestatara, care a urcat pe masa acestuia si a aruncat spre el cu confetti, in cursul unei conferinte de presa desfasurate la Frankfurt, anunta surse citate de ziarul La.

VIDEO Mario Draghi, presedintele BCE, atacat cu confeti de o activista Femen

O militanta pentru drepturile omului a reusit sa se infiltreze la conferinta pe care presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a sustinut-o astazi la Frankfurt. Femeia s-a urcat pe biroul din fata lui Draghi, a urlat Gata cu dictatura BCE, dupa care i-a varsat confeti in cap bancherului italian.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )