Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mario Iorgulescu ramane internat la Terapie Intensiva. Ce spun medicii despre starea lui

Adevărul Adevărul,
Mario Iorgulescu ramane internat la Terapie Intensiva. Ce spun medicii despre starea lui

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca se impune ca Mario Iorgulescu sa continue tratamentul la Terapie Intensiva, deoarece inca exista posibilitatea unei evolutii nefavorabile, chiar unele contuzii se refac lent. continuă pe Adevărul

Mesaj de ULTIM MOMENT despre Mario Iorgulescu. Ce spun medicii de la Elias despre starea de sanatate a fiului sefului LPF

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, care a produs un teribil accident rutier la finele saptamanii trecute, este in continuare.

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie ridicata in momentul accidentului

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele LPF, continua sa fie internat la sectia de terapie intensiva a spitalului Elias, dar intre timp au iesit la lumina probele biologice.

Un nou anunt al medicilor despre Mario Iorgulescu: Trebuie sa continue tratamentul la terapie intensiva. Se mentine posibilitatea unei evolutii nefavorabile

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, care a provocat un accident soldat cu decesul unui tanar trebuie sa continue tratamentul la Terapie Intensiva, deoarece inca exista posibilitatea unei evolutii nefavorabile, au anuntat vineri reprezentantii Spitalului Elias.

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat in ultimele 12 ore. Medicii au facut anuntul

Noi detalii despre starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu. Spitalul Elias, unde acesta se afla internat in urma accidentului, spune ca starea acestuia.

Mario Iorgulescu, chemat in instanta peste cateva zile. Ce veste cumplita a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu va fi chemat in instanta intr-un dosar in care a fost achitat pe fond si pentru care procurorii au facut apel, cerand condamnare cu executare. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla internat in spital in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar de 24 de .

Medicii de la Elias anunta ca starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat Fiul sefului LPF a provocat un accident in urma caruia a murit un tanar

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, s-a agravat in ultimele 12 ore, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Silvius Negoita. Mario Iorgulescu a fost grav ranit intr-un accident rutier pe care l-a provocat duminica si in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani.

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Medicii de la Spitalul Elias fac noi precizari legate de starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu

Reprezentantii Spitalului Elias au transmis noi informatii legate de starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Tanarul de 24 de ani, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat moartea u.

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )