Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un nou anunt al medicilor despre Mario Iorgulescu: Trebuie sa continue tratamentul la terapie intensiva. Se mentine posibilitatea unei evolutii nefavorabile

Hotnews Hotnews,
 Un nou anunt al medicilor despre Mario Iorgulescu: Trebuie sa continue tratamentul la terapie intensiva. Se mentine posibilitatea unei evolutii nefavorabile

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, care a provocat un accident soldat cu decesul unui tanar trebuie sa continue tratamentul la Terapie Intensiva, deoarece inca exista posibilitatea unei evolutii nefavorabile, au anuntat vineri reprezentantii Spitalului Elias. continuă pe Hotnews

Mesaj de ULTIM MOMENT despre Mario Iorgulescu. Ce spun medicii de la Elias despre starea de sanatate a fiului sefului LPF

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, care a produs un teribil accident rutier la finele saptamanii trecute, este in continuare.

Mario Iorgulescu ramane internat la Terapie Intensiva. Ce spun medicii despre starea lui

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca se impune ca Mario Iorgulescu sa continue tratamentul la Terapie Intensiva, deoarece inca exista posibilitatea unei evolutii nefavorabile, chiar unele contuzii se refac lent.

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

Anunt de ultima ora despre starea lui Mario Iorgulescu. Precizarile facute de Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Spitalul Universitar de Urgenta Elias face precizari in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminica.

Cristian Tudor Popescu, anunt-socant in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: Asta o sa faca tata Gino!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni explozivi accidentul in care a fost implicat fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, cel care a omorat un om. Daca junele Mario va trai, as.

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri in sange, pana acum

S-a dovedit faptul ca Mario Iorgulescu bause in ziua tragica in care a produs un accident extrem de violent. Fiul Sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a omorat un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, care se intorcea acasa de la un deces. Ce alcoolemie avea Iorgulescu in momentul in care s-a produs .

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Parintii tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului

Parintii tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului, pentru ca nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a intamplat in noaptea accidentului. intre timp familia Iorgulescu a transmis ca va face tot ceea ce este omeneste posibil pentru cresterea si educatia celor doi copii ramasi orfani. Pe de alta parte medicii anunta ca nici starea lui Mario Iorgulescu nu se imbunatateste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )