Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marion Cotillard, actrita din Contagion, a fost infectata cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Marion Cotillard, actrita din Contagion, a fost infectata cu coronavirus

ActritaMarionCotillard, protagonista a filmului Contagion, si sotul ei, actorul si regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticati cu COVID-19. continuă pe Antena3

Marion Cotillard, actrita din filmul Contagion, a fost infectata cu COVID-19. Diagnosticul a fost tinut secret (VIDEO)

ActritafrancezaMarion Cotillard, celebra pentru rolul din filmul Contagion, si sotulei,regizorul ei Guillaume Canet, au fost testati pozitivcu COVID-19. Potrivit presei.

Marion Cotillard si Guillaume Canet au fost diagnosticati cu COVID-19

Actorii francezi Marion Cotillard si Guillaume Canet au fost diagnosticati cu COVID-19. Cotillard a mai trecut o data printr-o pandemie, insa pe marele ecran, in filmul Contagion.

Actrita Marion Cotillard a avut o forma usoara de infectie cu coronavirus

Marion Cotillard si partenerul acesteia, actorul si regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticati cu COVID-19, dupa cum a marturisit actorul intr-un mesaj inregistrat live pe Instagram marti, 26 mai, in care a precizat ca este vorba despre o forma usoara a bolii, potrivit editiei online a cotidianului francez Le Figaro.

Sefa ATI de la Gerota, care a vazut moartea, dupa ce a fost infectata cu coronavirus: Am fost foarte rau, a fost o perioada neagra in viata mea

Medicul Alida Moise, sefa sectiei ATI de la Spitalul Gerota, care a fost infectata cu noul coronavirus a facut marturii cutremuratoare din timpul in care a fost bolnava.

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea probleme respiratorii cronice

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea cel putin 6 luni probleme respiratorii cornice. Este noul scenariu ingrijorator care vine de la Societatea Italiana de Pneumologie si vizeaza inclusiv pacientii tineri.

Tanar din Olt, fost fotbalist, si-ar fi pus capat zilelor in Italia: Toata lumea e bulversata

Un tanar de 36 de ani, care a jucat ani la rand in echipa locala de fotbal a judetului Olt, s-a stins din viata in strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )