Libnet.ro
UNICEF

00:07

MARIREA SALARIULUI MINIM, LASATA IN GRIJA VIITORULUI GUVERN Viorica Dancila nu mai da 100 de lei in plus la chenzina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIREA SALARIULUI MINIM, LASATA IN GRIJA VIITORULUI GUVERN Viorica Dancila nu mai da 100 de lei in plus la chenzina

Premierul demis Viorica Dancila a amanat cresterea valorii salariului minim pe economie. Ea a anuntat, ieri, la inceputul sedintei de Guvern, ca lasa acest proiect pentru viitorul Guvern, precum si proiectul pentru cresterea numarului lucratorilor straini nou admisi pe piata muncii. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila a renuntat la majorarea salariului minim cu 100 de lei si lasa proiectul viitorului Guvern

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de luni, ca a pregatit un proiect de hotarare privind cresterea salariului minim cu 100 de lei, insa proiectul nu va fi adoptat, ci pus in consultare publica, desi in urma cu.

Dancila renunta la majorarea salariului minim. Am pregatit mai multe proiecte pe care viitorul Guvern sa le poata adopta

Viorica Dancila renunta la majorarea salariului minim pe economie anuntat dupa ce guvernul a fost demis prin motiune de cenzura. Premierul a declarat luni ca a pregatit proiectul astfel incat noul guvern sa-l poata adopta.

Ultimele facturi ale guvernului Dancila. Majorarea salariului minim nu apare pe ordinea de zi oficiala

Executivul va adopta, in sedinta de luni, un proiect de hotarare privind alocarea fondurilor necesare pentru plata facturilor din programele PNDL 1 si PNDL 2, a anuntat, duminica, premierul demis Viorica Dancila. Tot luni, Guvernul ar putea decide si majorarea salariului minim incepand cu anul viitor. Niciunul dintre aceste proiecte nu este pe ordinea de zi oficiala, unde sunt trecute doar citeva documente de mica importanta.

Ministrul demis al muncii: Cu siguranta sunt bani pentru majorarea salariului minim!

Ministrul demis al muncii, Marius Budai, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca exista banii necesari majorarii salariului minim pe economie si ca hotararea de guvern ar putea fi data in sedinta de luni a.

Premierul desemnat Ludovic Orban, anunt important despre cresterea salariului minim

Majorarea salariului minim brut pe economie este o decizie care trebuie elaborata in parteneriat cu Consiliul tripartit si trebuie gasit un mecanism obiectiv pentru a efectua aceasta crestere, a declarat marti pre.

Prioritatile anuntate de Guvernul PNL: Rectificarea bugetara pe 2019, stabilirea salariului minim pentru 2020, desecretizarea documentelor in dosarul 10 August

Premierul desemnat Ludovic Orban a trimis conducerii celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare cu prioritatile pe care Guvernul PNL vrea sa le rezolve urgent. Printre acestea se numara rectificarea bugetara pe 2019, inclusiv plata facturilor pentru proiectele din Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), stabilirea salariului minim pentru anul 2020, desecretizarea documentelor din Ministerul de Interne necesare in ancheta privind dosarul 10 august, abrogarea recursului compensatoriu si initierea procedurilor pentru desemnarea titularilor la conducerea parchetelor.

Ultimele pomeni ale Guvernului Dancila: Bani pentru PNDL. Tema pentru noul Executiv: majorarea salariului minim

Guvernul Dancila s-a reunit luni intr-o noua sedinta, premierul anuntand ca va aproba plata facturilor pentru PNDL 1 si 2 si ca lasa ca tema noului Executiv continuarea acestui program si majorarea salariului minim.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )