Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prioritatile anuntate de Guvernul PNL: Rectificarea bugetara pe 2019, stabilirea salariului minim pentru 2020, desecretizarea documentelor in dosarul 10 August

Hotnews Hotnews,
 Prioritatile anuntate de Guvernul PNL: Rectificarea bugetara pe 2019, stabilirea salariului minim pentru 2020, desecretizarea documentelor in dosarul 10 August

Premierul desemnat Ludovic Orban a trimis conducerii celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare cu prioritatile pe care Guvernul PNL vrea sa le rezolve urgent. Printre acestea se numara rectificarea bugetara pe 2019, inclusiv plata facturilor pentru proiectele din Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), stabilirea salariului minim pentru anul 2020, desecretizarea documentelor din Ministerul de Interne necesare in ancheta privind dosarul 10 august, abrogarea recursului compensatoriu si initierea procedurilor pentru desemnarea titularilor la conducerea parchetelor. continuă pe Hotnews

Guvernul PNL ne lasa fara autostrazi: subtilitatile programului de guvernare propus de PNL

Ludovic Orban a facut public programul de guvernare, inaintea obtineri votului de incredere din partea Parlamentului. Din acel document, lipsesc insa 140 de kilometri de autostrada, in constructie sau lansati la licitatie. Conform unei analize publicate de Economica. net, din programul de guvernare propus de Ludovic Orban lipsesc cateva elemente importante. in contextul in care Romania .

Costel Alexe, propus ministru al Mediului in guvernul PNL, a protejat trei vipere cu 350.000 de euro

Antena 3 a prezentat detalii incredibile despre Costel Alexe, propunerea PNL la ministerul Mediului, in noul guvern. Se pare ca Alexe a protejat trei vipere cu suma de 350. 000 de euro. in urma cu cativa ani, o.

FARA A SPECIFICA DIMENSIUNEA PACHETULUI DE ACTIUNI Guvernul PNL vrea sa listeze Hidroelectrica, la anul

Viitorul Guvern PNL condus de Ludovic Orban vrea sa listeze la bursa un pachet de actiuni din capitalul companiei Hidroelectrica, in anul 2020, se arata in Programul de Guvernare al Partidului National Liberal.

LUDOVIC ORBAN SI-A DEFINITIVAT ECHIPA Guvernul PNL, pregatit de confruntarea parlamentara cu PSD

PNL si-a definitivat propunerea privind componenta viitorului Guvern si programul de guvernare. Biroul Politic National al liberalilor a aprobat, ieri, lista cabinetului Orban, care va avea 16 ministere. Pe langa acestea, premierul desemnat a ales sa o nominalizeze pe Raluca Turcan pentru functia de viceprim-ministru.

Paul Stanescu sustine ca Guvernul PNL trebuie investit, pentru ca Romania are nevoie de stabilitate

Senatorul PSD Paul Stanescu, fost vicepremier, a declarat ca Guvernul PNL ar trebui investit, deoarece Romania are nevoie de stabilitate. Declaratia a fost facuta in contextul informatiilor ca.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )