Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marius Arcaleanu, sustinut de vicepremierul Raluca Turcan la sefia Consiliului Judetean Vaslui: Are toate calitatile sa scoata PSD-ul afara din judetul Vaslui (VIDEO)

B1 B1,
Marius Arcaleanu, sustinut de vicepremierul Raluca Turcan la sefia Consiliului Judetean Vaslui: Are toate calitatile sa scoata PSD-ul afara din judetul Vaslui (VIDEO)

Sustinere masiva a Guvernului Romaniei pentru Marius Arcaleanu si proiectele judetului Vaslui. Candidatul PNL la conducerea Consiliului Judetean Vaslui este vazut cu ochi buni in partid. Ministrul Marcel Bolos. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti devine reprezentativ

Vicepremierul Raluca Turcan considera primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti, cel dintre municipiul Sibiu si localitatea Boita, ca fiind unul reprezentativ pentru santierele de infrastructura pe care Guvernul le-a deblocat.

Raluca Turcan: Primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti devine reprezentativ pentru proiectele deblocate de Guvern, dupa ce ani in sir au fost uitate in sertare

Vicepremierul Raluca Turcan a sustinut, vineri, ca primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti, cel dintre municipiul Sibiu si localitatea Boita, este unul reprezentativ pentru santierele de infrastructura pe.

Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare pentru universitati de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti.

Raluca Turcan: Vom lansa o schema de decontare pentru universitati, de 10 milioane de euro, pentru achizitia de masti si dezinfectanti

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca la nivelul Guvernului va fi lansata o schema in valoare de 10 milioane de euro, in baza careia universitatile vor putea deconta achizitiile de masti si.

Raluca Turcan: Primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti devine reprezentativ pentru santierele de infrastructura

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat vineri ca primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti, cel dintre municipiul Sibiu si localitatea Boita, ca este reprezentativ pentru santierele de infrastructura pe care Guvernul le-a deblocat dupa ce ani de zile proiectele au fost uitate in setare sau plimbate pe la televiziuni.

Marius Arcaleanu, candidatul PNL la sefia CJ Vaslui: Schimbarea in bine pentru judet e PNL. Liberalii reprezinta singura alternativa serioasa la retrogradul PSD

Marius Arcaleanu, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui, e convins ca ziua de 27 septembrie, cand vor avea loc alegerile locale, va fi una istorica pentru vasluieni, deoarece.

Marius Arcaleanu, candidatul PNL la CJ Valsui, ii bate obrazul PSD-istului Dumitru Buzatu: Rusine! Ati refuzat asfaltarea unui drum pentru ca primarul nu era din particul dvs (VIDEO)

Marius Arcaleanu, candidatul PNL la Consiliul Judetean CJ) Vaslui, ii bate obrazul PSD-istului Dumitru Buzatu, omul care de 30 ani conduce judetul. Liberalul il acuza pe presedintele CJ ca a refuzat asfaltarea.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )