Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marius Budai: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale

România Liberă România Liberă,
Marius Budai: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a d. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale; impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

Budai: Pensiile speciale pentru primari, o reparatie pentru cei care au 1.200 de lei pensie

Ministrul Muncii, Marius BUdai, sustine ca pensiile speciale care vor fi platite primarilor, in urma adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ, sunt o reparatie pentru cei care au acum pensii mici, iar impactul financiar al acestor pensii speciale nu este major.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai. Aceste.

Marius Budai, reactie privind situatia actuala a fetitei din Baia de Arama: Presedintele Iohannis nu m-a contactat

Marius Budai, ministrul Muncii a precizat ca presedintele Romaniei inca nu l-a contactat in problema stringenta a fetitei Sorina din Baia de Arama. Instanta va fi cea care se pronunta. Instanta poate.

MARIUS BUDAI: Vom continua implementarea Legii salarizarii

Legea salarizarii va continua sa fie implementata, indiferent de discutiile din spatiul public sau de dorintele unora sau altora, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, intr-o dezbatere de specialitate organizata de Comitetul Economic si Social European CESE).

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensii e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensie e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente.

Cat ne costa pensiile speciale pentru alesii locali. Peste 172 de milioane de euro pe an, adica echivalentul a 10-12 spitale sau a vreo 400 de scoli primare

Catalin Tenita, lider al Fondului pentru Democratie, a calculat cat ne vor costa pensiile speciale pentru alesii locali, oferite de Guvern prin ordonanta de urgenta OUG). Peste 172 de milioane de euro obligatii care vor impovara bugetul an de an, sustine Tenita. Guvernul a adoptat OUG, dupa ce CCR a respins o lege identica adoptata de Parlament. Singura institutie care poate contesta o OUG la CCR e Avocatul Poporului.

Marius Budai: Daca marti se da raport de adoptare pe legea pensiilor, e posibil ca miercuri sa se dea vot final in Camera

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni ca este posibil ca legea pensiilor sa fie votata miercuri de plenul Camerei Deputatilor, daca in cursul zilei de marti primeste raport de adoptare in comisia de.

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )