Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai. Aceste. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale; impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

Marius Budai: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a d.

Budai: Pensiile speciale pentru primari, o reparatie pentru cei care au 1.200 de lei pensie

Ministrul Muncii, Marius BUdai, sustine ca pensiile speciale care vor fi platite primarilor, in urma adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ, sunt o reparatie pentru cei care au acum pensii mici, iar impactul financiar al acestor pensii speciale nu este major.

Cat ne costa pensiile speciale pentru alesii locali. Peste 172 de milioane de euro pe an, adica echivalentul a 10-12 spitale sau a vreo 400 de scoli primare

Catalin Tenita, lider al Fondului pentru Democratie, a calculat cat ne vor costa pensiile speciale pentru alesii locali, oferite de Guvern prin ordonanta de urgenta OUG). Peste 172 de milioane de euro obligatii care vor impovara bugetul an de an, sustine Tenita. Guvernul a adoptat OUG, dupa ce CCR a respins o lege identica adoptata de Parlament. Singura institutie care poate contesta o OUG la CCR e Avocatul Poporului.

MINISTRUL MUNCII: Avem o noua propunere de lege a adoptiei

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, astazi, ca Guvernul a trimis Parlamentului un nou proiect de lege a adoptiilor, in care se incurajeaza adoptia nationala.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensii e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensie e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente.

Ministrul Muncii, despre scandalul care a socat Romania: Avem un prim raport referitor la situatia fetitei din Baia de Arama

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni ca va prezenta premierului Viorica Dancila un prim raport cu privire la situatia fetitei din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie din SUA, ea fiind.

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )