Libnet.ro
UNICEF

21:15

MARIUS BUDAI: Pensionarii si reprezentantii HORECA au fost cei mai mintiti si umiliti de catre Guvernarea Dreptei Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: Pensionarii si reprezentantii HORECA au fost cei mai mintiti si umiliti de catre Guvernarea Dreptei Unite

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Marius Constantin Budai, a afirmat pe pagina de Facebook ca in mai putin de 1 an de zile pensionarii au fost mintiti si inselati de sase ori de guvernarea Dreptei. continuă pe Ziarul Bursa

MARIUS BUDAI: SARACIREA CETATENILOR ROMANI - politica Guvernului PNL-USRPLUS-UDMR!

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marius Budai, fost ministru al Muncii a criticat dur guvernarea PNL, intr-o postare pe Facebook.

Eurobarometru: Romanii sunt simultan cei mai optimisti, dar si cei mai pesimisti din UE

Romanii sunt printre europenii care cred cel mai mult ca imaginea UE s-a imbunatatit in ultimul an si 73% dintre ei au o perceptie favorabila asupra impactului Planului european de redresare, dar pe de alta parte sunt printre cei mai pesimisti in privinta modului in care vor evolua conditiile lor de viata si economia nationala in urmatorul an, releva un sondaj Eurobarometru.

Zodiile care nu insala. Acesti barbati sunt de luat acasa, cei mai loiali

Astrologia ne dezvaluie care sunt zodiile cele mai fidele. Este vorba despre cinci dintre acestea in care poti avea incredere deplina, deoarece sunt de oneste si nu vor recurge la tradari atunci cand se afla intr-o relatie sentimentala. Cele mai fidele zodii Dintre toate zodiile din horoscop doar cinci dintre ele sunt demne de incredere.

Trump a fost mult mai bolnav decat a recunoscut staff-ul Casei Albe. Plamanii erau atat de afectati de Covid incat se asteptau sa fie trecut pe ventilator Cum a fost convins sa se interneze

Fostul presedinte american Donald Trump a fost mult mai bolnav decat au recunoscut oficialii de la Casa Alba, ca urmare a infectiei cu Covid-19, in octombrie anul trecut, dezvaluie New York Times citand patru surse apropiate fostului lider. Starea sa era atat de grava si nivelul de oxigen atat de scazut incat staff-ul sau s-a temut ca va trebui sa fie trecut pe ventilator.

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

Universitatea Standford: Un medic galatean, printre cei mai influenti oameni de stiinta din lume

Cercetatorii de la Universitatea Standford au facut public un clasament al celor mai influenti oameni de stiinta din lume, in diverse domenii. in acest top se afla si medicul galatean Alin Laurentiu Tatu, cadru didactic la Facultatea de Medicina si Farmacie, care este cotat cu nu mai putin de 150 de articole.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )