Libnet.ro
UNICEF

22:16

Marius Tuca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Marius Tuca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

Jurnalistul Marius Tuca, moderator al emisiunii Marius Tuca Show de pe Aleph News, a fost confirmat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, anunta postul de televiziune detinut de Adrian Sarbu. in ultima sa emisiune, Tuca l-a avut invitat pe doctorul Streinu Cercel, acesta din urma avand pe parcursul intregii emisiuni masca sanitara pe fata. continuă pe Hotnews

Marius Tuca a fost diagnosticat cu COVID-19. Care este starea jurnalistului

Marius Tuca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID- 19. Cunoscutul jurnalist se afla internat pentru 24 de ore, iar starea sa de sanatate este buna. Nu are febra si nici alte simptome specifice si medicii nu au descoperit pana acum ca i-ar fi fost afectati plamanii.

Marius Tuca, internat cu Covid-19. in ce stare se afla moderatorul

Jurnalistul Marius Tuca a fost confirmat cu coronavirus si a fost internat la Institutul Matei Bals din Capitala.

Care este starea episcopului Ignatie al Husilor, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Episcopul Ignatie al Husilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad. Care este starea episcopului Ignatie.

Episcopul Husilor, Ignatie, a fost diagnosticat cu COVID-19

Episcopul Husilor, Ignatie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, unitate suport COVID-19, au declarat, pentru Agerpres, reprezentantii institutei. Prelatul a prezentat simptome specifice infectarii cu noul coronavirus, a efectuat testul si apoi s-a autoizolat pana la aflarea rezultatului. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Vaslui au demarat o ancheta epidemiologica, urmand sa stabileasca o serie de masuri.

Kylian Mbappe a fost testat pozitiv cu COVID-19: Este al saptelea jucator de la PSG infectat cu coronavirus

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. El devine astfel al saptelea jucator de la PSG diagnosticat cu COVID-19. in aceste conditii, Mbappe.

CORONAVIRUS |Un membru al Directoratului Transelectrica a fost diagnosticat cu COVID-19

Un membru al Directoratului Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice CNTEE) Transelectrica S. a fost diagnosticat cu COVID-19, informeaza reprezentantii institutiei, printr-un comunicat de presa.

Gica Popescu a fost diagnosticat cu coronavirus. Cum se simte Baciul

Fostul capitan al nationalei de fotbal a fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus, anunta FC Viitorul Constanta, club unde Gica Popescu ocupa functia de presedinte.

Trei scoli si o cresa din Capitala, inchise dupa ce cadrele didactice au fost depistate pozitiv la testul anti-COVID

Trei scoli si o cresa din Capitala au fost inchise cu cateva zile inainte de inceperea noului an scolar, dupa ce cativa angajati au fost depistati pozitiv. Unitatile de invatamant au fost inchise pentru 14 zile, interval in care se vor lua masuri de igienizare, iar o ancheta epidemiologica a fost demarata in fiecare situatie.

Un international grec a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Un component al nationalei de fotbal a Greciei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, la revenirea selectionatei elene din Kosovo, unde a castigat duminica cu 2-1 in Liga Natiunilor.

Patriarhul Filaret al Ucrainei, care a sustinut ca epidemia de coronavirus e pedeapsa lui Dumnezeu pentru casatoriile gay, a fost testat pozitiv

Patriarhul Filaret al Ucrainei, care a dat vina pe casatoriile dintre homosexuali pentru izbucnirea epidemiei de coronavirus, a fost testat pozitiv. Parintele, in varsta de 91 de ani, e acum internat in spital.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )