Libnet.ro
UNICEF

07:30

Episcopul Husilor, Ignatie, a fost diagnosticat cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Episcopul Husilor, Ignatie, a fost diagnosticat cu COVID-19

Episcopul Husilor, Ignatie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, unitate suport COVID-19, au declarat, pentru Agerpres, reprezentantii institutei. Prelatul a prezentat simptome specifice infectarii cu noul coronavirus, a efectuat testul si apoi s-a autoizolat pana la aflarea rezultatului. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Vaslui au demarat o ancheta epidemiologica, urmand sa stabileasca o serie de masuri. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Episcopul Husilor, Ignatie, testat pozitiv pentru Covid-19

Episcopul Husilor, Ignatie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Barbatul a fost internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, unitate suport Covid-19. Episcopul.

Care este starea episcopului Ignatie al Husilor, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Episcopul Ignatie al Husilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad. Care este starea episcopului Ignatie.

Episcopul Husilor, confirmat cu COVID-19: Distantarea sociala si fizica dintre oameni coincide cu o apropiere mai profunda de Hristos

Episcopul Husilor, Ignatie, a fost depistat pozitiv cu Covid-19 si este internat la Spitalul Elena Beldiman din Barlad.

Episcopul Husilor, confirmat cu COVID-19. inaltul prelat, internat in spital

Episcopul Husilor, Preasfintitul Ignatie, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, fiind internat cu simptomatologie specifica la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad.

Kylian Mbappe a fost testat pozitiv cu COVID-19: Este al saptelea jucator de la PSG infectat cu coronavirus

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. El devine astfel al saptelea jucator de la PSG diagnosticat cu COVID-19. in aceste conditii, Mbappe.

Kylian Mbappe, testat pozitiv cu Covid-19 la trei zile dupa ce a marcat pentru Franta! E focar de infectie la PSG!

Alerta la PSG, dupa ce un nou jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta France Football. Este vorba despre nimeni altul decat Kylian Mbappe, al doilea cel mai scump jucator al planetei. Francezul in varsta de 21 de ani a efectuat testul inaintea partidei pe care Franta o avea de disputat contra Croatiei, .

Un international grec a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Un component al nationalei de fotbal a Greciei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, la revenirea selectionatei elene din Kosovo, unde a castigat duminica cu 2-1 in Liga Natiunilor.

Patriarhul Filaret al Ucrainei, care a sustinut ca epidemia de coronavirus e pedeapsa lui Dumnezeu pentru casatoriile gay, a fost testat pozitiv

Patriarhul Filaret al Ucrainei, care a dat vina pe casatoriile dintre homosexuali pentru izbucnirea epidemiei de coronavirus, a fost testat pozitiv. Parintele, in varsta de 91 de ani, e acum internat in spital.

inca un caz de coronavirus la PSG - Kylian Mbappe a fost testat pozitiv

Kylian Mbappe, atacantul francez al celor de la PSG, a fost testat pozitiv cu Covid-19 si astfel nu va evolua in meciul cu nationala Croatiei, de marti, din Liga Natiunilor.

Care este starea de sanatatea a lui Silvio Berlusconi, testat pozitiv pentru COVID-19. Medicul fostului premier: Situatia este sub control

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu o saptamana. in cursul zilei de vineri, 4 septembrie, starea lui de sanatatea s-a agravat si a fost internat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )