Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mark Mobius: Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente.

România Liberă România Liberă,
Mark Mobius: Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente.

Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente, iar incetinirea cresterii economice de pe pietele mai dezvoltate din regiune, cum ar fi Polonia, a fost cauzata in principal de criza din zona euro, considera Mark Mobius, presedintele executiv al grupului Templeton, potrivit Mediafax. Pietele de frontiera, printre care se numara si unele tari precum Romania . ) Toate aceste tari sunt foarte interesante ca piete de frontiera. Si, desigur, Africa, unde va fi . continuă pe România Liberă

Mark Mobius, guru pietelor emergente: Tarile est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente

Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente, iar incetinirea cresterii economice de pe pietele mai dezvoltate din regiune, cum ar fi Polonia, a fost cauzata in principal de criza din zona euro, considera Mark Mobius, presedintele executiv al grupului Templeton.

Mobius: Pietele est-europene, precum Romania, ofera cele mai bune randamente

Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente, iar incetinirea cresterii economice de pe pietele mai dezvoltate din regiune, cum ar fi Polonia, a fost cauzata in principal de criza din zona euro,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )