Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mark Selby in semifinale la Campionatul Mondial. Kyren Wilson, eliminat dupa cel mai mare break al carierei

Online Sport Online Sport,
Mark Selby in semifinale la Campionatul Mondial. Kyren Wilson, eliminat dupa cel mai mare break al carierei

Liderul mondial Mark Selby, jucator care va veni la Bucuresti pe 22 mai la evenimentul Best of Snooker, s-a calificat miercuri la pranz in semifinalele Campionatului Mondial gazduit de Sheffield Crucible). continuă pe Online Sport

Surpriza la Campionatul Mondial de snooker: Ronnie OSullivan, eliminat in optimi de Barry Hawkins

Ronnie O'Sullivan, favoritul de la Campionatul Mondial de snooker a fost eliminat in optimi de compatriotul Barry Hawkins, in joc decisiv, scor 13-12. Englezul a inceput sesiunea finala.

Ronnie OSullivan explica eliminarea prematura de la Campionatul Mondial. In iunie revine in Romania

Doar pentru a doua oara in ultimii 13 ani jucatorul englez Ronnie OSullivan a ratat prezenta intre cei mai buni opt jucator la Campionatul Mondial gazduit de Sheffield Crucible).

Ronnie OSullivan eliminat la Campionatul Mondial dupa un decisiv de infarct cu Barry Hawkins. Racheta revenise de la 9-12

Cvintuplul campion mondial Ronnie OSullivan a parasit in optimi de finala editia din acest an a Campionatului Mondial de la Sheffield, fiind eliminat in joc decisiv, cu 13-12, de un Barry Hakwins care a facut meciul vietii. Condus in permanenta, OSullivan a reusit in cele din urma sa egaleze si sa trimita meciul in decisiv dupa o serie de trei frame-uri la rand. In final diferenta a facut-o si sansa care de aceasta data i-a suras lui Hawkins.

Echipa de sabie a Romaniei produce surpriza la Campionatul Mondial de scrima

Echipa masculina de sabie a Romaniei s-a calificat, joi, in semifinalele Campionatului Mondial din Brazilia, eliminand una dintre favoritele la aur.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )