Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mark Zuckerberg a devenit tata si isi doneaza toata averea

Playtech Playtech,
Mark Zuckerberg a devenit tata si isi doneaza toata averea

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a devenit oficial tata, iar comunicatul pe marginea acestui subiect a fost insotit de o declaratie uimitoare legata de averea sa. in fiecare zi vedem pe Facebook anunturi legate de nasterea unui copil, dar in momentul in care fondatorul platformei s-a decis sa faca un anunt similar, acesta trebuia sa fie [] Mark Zuckerberg a devenit tata si isi doneaza toata averea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a devenit tata. Antreprenorul a promis ca va oferi 45 de miliarde de dolari organizatiilor caritabile

Fondatorul si CEO-ul companiei Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat prin intermediul retelei de socializare ca a devenit tata, publicand si o scrisoare pentru fetita sa nou-nascuta. Totodata, el a promis ca 99% din actiunile sale si ale sotiei la Facebook vor fi donate organizatiilor caritabile de-a lungul vietii celor doi.

Mark Zuckerberg a devenit tata si isi doneaza 99% din actiuni

And Seful-fondator al Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa, Priscilla Chan, au anuntat marti nasterea primului lor copil, o fetita, informeaza AFP si Reuters.

Mark Zuckerberg a devenit tata. Fondatorul Facebook isi doneaza 99% din actiunile sale pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tata, dupa ce sotia lui, doctorul Priscilla Chan, a nascut o fetita, care a primit numele Max. Acesta este primul copil al lui Mark Zuckerberg si al sotiei sale, Priscilla, potrivit Mediafax.

FOTO. Mark Zuckerberg a devenit tata. Ce nume i-a dat fiicei lui

Creatorul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia lui, Priscilla, au devenit, marti, parintii unei fetite, pe care au numit-o Max. Ei i-au scris bebelusului o scrisoare despre lumea in care spera sa creasca.

Mark Zuckerberg si Bill Gates isi unesc fortele impotriva schimbarilor climatice

Fondatorii Facebook si Microsoft au un plan ambitios, dincolo de extinderea imperiilor tech pe care le detin: sa salveze omenirea de schimbarile climatice. Mark Zuckerberg a anuntat ca a lansat Breakthrough Energy Coalition, proiect pentru care a colaborat cu sotia sa si Bill Gates. Scopul este de a crea o tehnologie care sa nu foloseasca [] Mark Zuckerberg si Bill Gates isi unesc fortele impotriva schimbarilor climatice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mark Zuckerberg si sotia vor folosi 99% din actiunile Facebook pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, co-fondator si director executiv al Facebook, a anuntat marti ca el si sotia lui vor folosi 99% din actiunile Facebook, care valoreaza 45 de miliarde de dolari, pentru acte de caritate, potrivit New York Times. Donatia va fi facuta pentru durata vietii noastre a anuntat Zuckerberg.

Mark Zuckerberg si sotia vor folosi 99% din actiunile avute la Facebook pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, co-fondator si director executiv al Facebook, a anuntat marti ca el si sotia lui vor folosi/dona 99% din actiunile detinute la Facebook, care valoreaza in prezent 45 de miliarde de dolari, pentru acte de caritate, potrivit New York Times. Donatia va fi facuta pentru durata vietii noastre a anuntat Zuckerberg, intr-o scrisoare catre fiica noastra Max postata pe Facebook.

Josh Hartnett a devenit tata pentru prima data

Vis implinit si pentru Josh Hartnett. Actorul a devenit pentru prima data tata, dupa ce partenera lui, Tamsin Egerton, a adus pe lume primul copil al cuplulu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )