Libnet.ro
UNICEF

16:15

Josh Hartnett a devenit tata pentru prima data

Antena3 Antena3,
Josh Hartnett a devenit tata pentru prima data

Vis implinit si pentru Josh Hartnett. Actorul a devenit pentru prima data tata, dupa ce partenera lui, Tamsin Egerton, a adus pe lume primul copil al cuplulu. continuă pe Antena3

Anda Adam a devenit mamica pentru prima data

Vis implinit pentru Anda Adam. Cantareata a devenit mamica in aceasta dimineata, dupa ce a adus pe lume, la o clinica privata din Bucuresti, o fetita.

Cartea lui HITLER, Mein Kampf, republicata pentru prima data dupa al doilea Razboi Mondial

O editie noua a volumului scris de Hitler, Mein Kampf, insotita de numeroase comentarii, va fi publicata in Germania.

Antonio Sanchez, compozitorul coloanei sonore a filmului Birdman concerteaza pentru prima data in Romania, la Jazz Night Out, pe 6 decembrie!

Antonio Sanchez este unul dintre cei mai mari bateristi ai lumii, castigator a 4 premii Grammy. Nascut in 1971 in Mexic, Sanchez a inceput sa cante la tobe la varsta de 5 ani. Studiaza la Berklee College of Music si New England Conservatory de unde a absolvit cu Magna Cum Laude in Jazz Studies.

Cam Gigandet, star din Twilight, tata pentru a treia oara

Inca un vis implinit pentru Cam Gigandet. Actorul a devenit tata pentru a treia oara. Sotia starului din Twilight, Dominique Geisendorff, a adus pe lume o fetita, in cursull zilei de luni.

FOTO: Anne Hathaway, prima data in public dupa ce s-a aflat ca este gravida

Actrita de la Hollywood, Anne Hathaway, a iesit pentru prima data in public, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata cu primul ei copil. Vedeta a fost surprinsa la plimbare cu sotul ei Adam Shulman, iar pe sub haine se putea distinge burta actritei, potrivit Harper Bazaar.

Mark Zuckerberg a devenit tata. Fondatorul Facebook isi doneaza 99% din actiunile sale pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tata, dupa ce sotia lui, doctorul Priscilla Chan, a nascut o fetita, care a primit numele Max. Acesta este primul copil al lui Mark Zuckerberg si al sotiei sale, Priscilla, potrivit Mediafax.

Mark Zuckerberg a devenit tata si isi doneaza toata averea

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a devenit oficial tata, iar comunicatul pe marginea acestui subiect a fost insotit de o declaratie uimitoare legata de averea sa. in fiecare zi vedem pe Facebook anunturi legate de nasterea unui copil, dar in momentul in care fondatorul platformei s-a decis sa faca un anunt similar, acesta trebuia sa fie [] Mark Zuckerberg a devenit tata si isi doneaza toata averea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a devenit tata. Antreprenorul a promis ca va oferi 45 de miliarde de dolari organizatiilor caritabile

Fondatorul si CEO-ul companiei Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat prin intermediul retelei de socializare ca a devenit tata, publicand si o scrisoare pentru fetita sa nou-nascuta. Totodata, el a promis ca 99% din actiunile sale si ale sotiei la Facebook vor fi donate organizatiilor caritabile de-a lungul vietii celor doi.

FOTO. Mark Zuckerberg a devenit tata. Ce nume i-a dat fiicei lui

Creatorul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia lui, Priscilla, au devenit, marti, parintii unei fetite, pe care au numit-o Max. Ei i-au scris bebelusului o scrisoare despre lumea in care spera sa creasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )