Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mark Zuckerberg vrea in politica: A angajat unul dintre cei mai cunoscuti consilieri din scena politica

B1 B1,
Mark Zuckerberg vrea in politica: A angajat unul dintre cei mai cunoscuti consilieri din scena politica

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan au angajat un consilier democrat, dand astfel curs zvonuruilor potrivit carora CEO-ul Facebook ar putea intra in scena politica, potrivit Business Insider,. continuă pe B1

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Fondatorul Facebook i-ar putea face concurenta lui Trump la sefia Casei Albe, in 2020. Mark Zuckerberg l-a angajat pe seful de campanie al lui Hillary Clinton

Fondatorul Facebook l-a angajat pe seful de campanie al lui Hillary Clinton, alimentand zvonurile ca Mark Zuckerberg se pregateste pentru o cariera in politica, scrie publicatia Politico.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai respectati si cunoscuti preoti (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscuti preoti suceveni, Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanu a fost preot paroh la pa.

A murit unul dintre cei mai importanti politicieni

Doru Lutac, prim-vicepresedinte al PNTCD Constanta si fost director al companieiina Oil Terminal, a murit! Anuntul a fost facut de presedintele PNTCD Constanta, Adrian Tapliuc: Corpul.

A murit Norocel Ciorascu, unul dintre cei mai importanti lideri sindicali din Mehedinti

Rafael Norocel Ciorascu conducea de mai multi ani filiala din Mehedinti a Confederatiei Sindicale Cartel Alfa si era unul din cei mai vocali lideri de sindicat din judet.

Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale si numarul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a starnit nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si al mediului de afaceri, respectiv al analistilor economici.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )