Libnet.ro
UNICEF

09:17

Marko Attila, achitat definitiv in unul din cele trei dosare. Kelemen Hunor: Ar fi bine sa stim cine isi va asuma responsabilitatea pentru asta!

Antena3 Antena3,
Marko Attila, achitat definitiv in unul din cele trei dosare. Kelemen Hunor: Ar fi bine sa stim cine isi va asuma responsabilitatea pentru asta!

Lovitura devastatoare pentru DNA. Instanta a dispus achitari pe toata linia in dosarul ANRP. Printre cei achitati definitiv de magistrati se afla si fostul deputat Marko Attila-Gabo, judecatorii. continuă pe Antena3

Marko Atilla, refugiat in Ungaria dupa condamnare, a fost achitat definitiv intr-unul din cele trei dosare de retrocedare. Hunor: Acum speram, ca si in celelate doua se va decide la fel

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a salutat, marti seara, decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de a-l achita pe fostul deputat Marko Atilla, in dosarul privind Autoritatea Nationala pentru Restituirea.

UPDATE Dosarul retrocedarilor: Fostul sef al ANI Horia Georgescu, fostul deputat Marko Attila-Gabor si avocata Ingrid Mocanu, achitati. Decizia e definitiva

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu a fost achitat definitiv de instanta suprema in dosarul retrocedarilor. Totodata, inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus achitarea avocatului Ingrid Mocanu si a fostului deputat Marko Attila-Gabor. in schimb, fostul deputat Theodor Nicolescu a fost condamnat la 8 ani de inchisoare.

Kelemen Hunor dupa achitarea lui Marko Attila

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara convins de nevinovatia fostului deputat Marko Attila, a.

ICCJ: Fostul sef al ANI Horia Georgescu, achitat definitiv in dosarul ANRP

Fostul sef al ANI Horia Georgescu a fost achitat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie I.

Unul din principalii touroperatori din Bulgaria a dat faliment din cauza Thomas Cook

Unul din primii patru touroperatori din Bulgaria, Astral Holidays, a anuntat luni seara incetarea operatiunilor si demararea procedurilor de insolventa dupa 24 de ani de activitate, ca urmare a falimentului partenerului britanic Thomas Cook.

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu, achitat definitiv in dosarul retrocedarilor acordate de ANRP

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu a fost achitat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) in dosarul retrocedarilor acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). Decizia este definitiva.

Liber la vanatoarea de ursi,capre negre si cormorani. Ce propun cele trei proiecte de modificare a legii din domeniu

Legea vanatorii ar putea fi modificata in urma propunerilor venite in ultimele saptamani atat de la Ministerul Apelor si Padurilor, cat si din partea unor parlamentari, permitand vanarea unor specii protejate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )