Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

B1 B1,
VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

O noua parodie despre referendumul pentru familia traditionala a devenit viral pe Facebook. Eu am probleme despre homosexuali. Deci, Dumnezeu nu a facut sa fie homosexuali intre baieti, trebuie sa aib. continuă pe B1

Campanie BOR: Patriarhul Daniel i ndeamna pe romni sa voteze DA la referendumul pentru familia traditionala pe motiv ca ar fi un act patriotic si national / El denunta actiunile agresive de boicotare

Biserica Ortodoxa Romana a lansat sambata un indemn de participare la referendumul pentru familia traditionala, din 6-7 octombrie, sustinand ca aprobarea revizuirii Constitutiei ar fi un act patriotic, national si profund democratic menit sa apere casatoria dintre un barbat si o femeie. Patriarhul Daniel, prin mesajul publicat sambata, ii critica pe cei care nu sustin demersul de modificare a Constitutiei, invocand actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului. El mai sustine ca trebuie aparat darul sacru al vietii persoanei care se naste din iubirea conjugala dintre un barbat si o femeie.

Radu Banciu: E ca si cum ai chema un iepure langa o varza si i-a spune ma, vrei sa o mananci?. Asta este referendumul pentru familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatele unui sondaj comandat de Liviu Dragnea, potrivit carora, seful PSD are o cota de incredere de doar 4%. in acest.

Sondaj. Mergeti la Referendumul pentru familia traditionala?

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00. intrebarea care le va fi adresata cetatenilor si la care acestia trebuie sa raspunda cu da sau nu.

Cum s-au jignit doi liberali din cauza referendumului pentru familia traditionala (FOTO)

Mihai Voicu, deputat PNL, si Mihail Neamtu, recent devenit membru PNL, s-au certat pe Facebook pe tema referendumului privind familia traditionala. in timp ce primul nu sustine referendumumul, celalalt este un.

Adevarul Live, ora 13.00. Liderul Coalitiei pentru Familie, despre referendumul pentru modificarea Constitutiei

Liderul Coalitiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, vine, de la ora 13. 00, la Adevatul Live, pentru a discuta despre campania dusa in ceea ce priveste referendumul pentru familia traditionala, cine sunt sustinatorii Coalitiei si cine se opune demersului.

Basescu voteaza DA la referendumul pentru familia formata dintr-un barbat si o femeie

Traian Basescu a declarat ca va vota cu DA la scrutinul din 6-7 octombrie pentru redefinirea familiei in Constitutie, mentionand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de PSD, care face parte din familia socialistilor europeni.

Mircea Radu, declaratii despre referendumul pentru familie: Am sa votez avand in minte si franturi din intamplari

Cunoscutul prezentator de televiziune Mircea Radu a facut dezvaluiri, pe retelele sociale, despre doua intalniri pe care le-a avut cu persoane cu de alta orientare sexuala. Totodata, acesta a precizat ca va.

SONDAJ: Referendumul pentru familie va fi VALIDAT, cu peste 35% prezenta la vot

Potrivit primului sondaj realizat pe temea referendumului pentru familia traditionala, pragul de prezenta pentru validare va fi depasit cu usurinta. Sociopol arata ca cel putin 48% dintre romanii cu.

Liderul CpF: Parteneriatul civil nu tine cont de casatorie, poate fi legiferat. Daca nu vrei o hartie ca te-ai casatorit, de ce vrei o hartie ca ai parteneriat civil?

Liderul Coalitiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevatul Live, pentru a discuta despre campania dusa in ceea ce priveste referendumul pentru familia traditionala, cine sunt sustinatorii Coalitiei si cine se opune demersului.

Dragnea: Merg la referendum si educatia mea ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun Da cu toata hotararea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota Da cu toata hotararea, pentru ca asa il obliga educatia sa ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )